Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021


 

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ!


Η Φωτιά καίει ακόμα στο Μάτι

και κάποιοι εύχαρεις στη νέα στάχτη

δηλώνουν με περίσσια χάρη

της εκδίκησης το άχτι!


   Με την πρώτη πληροφόρηση και τις πρώτες εικόνες έγραψα στο διαδίκτυο (Face Book 3/8/2021/19:30) τα εξής: «Ναι το Χρέος κάποιοι Βγάζουν και αφελείς όσοι αμφιβάλλουν! Αυτοί ήμασταν, αυτοί είμαστε κι’αυτοί θα’μαστε! Έλληνες βρωμοέλληνες, Έλληνες Κωλοέλληνες – που΄λεγε ο Σαββόπουλος -  Έλληνες Νεοέλληνες, Αλήτες και Ανθέλληνες!

   Ε, πώς το κακό πολιτικά μπορεί να ισοφαριστεί, αφού δύσκολα πια θα υπάρξουν Νεκροί, μια και το 112 αποδοτικά λειτουργεί; Την ισοφάριση θα την πουν οι Αριθμοί!

   Έχουν σπίτια, επιχειρήσεις, οικισμοί, δρυμώνες, και συνοικίες να καούν, μέχρι οι εντυπώσεις ισοφάρισης και ρεβανσιστικής νίκης μ’ανατροπή αναμφίβολα να παρθούν!


   Πάει πολύς καιρός που για το Δράκων και τους Νόμους του, σαν ακραίως επείγουσα αναγκαιότητα, γράφω ανελλιπώς κι’ ελπίζω σε λίγο για έναν «Ηγέτη» τύπου Κιμ Γιογκ Ουν, να μην εκλιπαρεί στην πλειονότητά του ο Ελληνικός Λαός! Και το επιμύθιο! Ναι Κιμ Γιονγκ Ουν, και ως εκ τούτου ντογρού για τους συμπερασματικούς συνδέσμους κατά συρροή: άρα Ουν, ούκουν, ουκούν, τοιγάρτοι, τοιγαρούν!»


   Αυτά έγραφα και δεν άργησαν τα μαντάτα δήθεν «λύπης» έκδηλης κακίας και ντροπής να’ρθούν! Την ίδια ώρα ο Αξιότιμος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κρήτης ΧΆΡΗΣ ΜΑΜΟΥΛΆΚΗΣ σαν άλλος ΠΟΛΑΚΗΣ δήλωνε εγγράφως, γραμμένα με χολή τα εξής: «Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μια ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadair καρφωμένα στη Σκύρο και ο Συνολάκης εξαφανισμένος με Silver Alert! Τυμβωρύχοι στο Μάτι, Μοιραίοι στη Βαρυμπόμπη Karma is a Bitch

*Karma is a Bitch, προσέξτε την ερμηνεία γιατί έχει σημασία ΚΑΡΜΑ σύνθετη λέξη από το ΚΑΡ και το ΜΑ! ΚΑΡ σημαίνει δράση – πράξη – και ΜΑ σημαίνει αποτέλεσμα! Karma is a Bitch, όπως ειπώθηκε από τον Ελεεινό Μαμουλάκη, κάθε άλλο παρά τυχαίο πρόσωπο μια και συνιστά τον «Αξιότιμο Τομεάρχη Ανάπτυξης – Επενδύσεων Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει η Δράση – Πράξη – της Κυβέρνησης είναι «Σκύλα!»

   Το τέρας αυτό δύο ώρες αργότερα υπαναχωρώντας στη ελεεινότητα δήλωσε: Χάρης Μαμουλάκης @Mamoulakis 11h «Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch. Κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η προστασία της ζωής κ των περιουσιών των πολιτών. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους!»

   Και λίγο αργότερα ο Αξιότιμος Αρχηγός του εξευτελιστικού κομματικού συρφετού περίλυπος δήλωνε τη συμπαράσταση στους πληγέντες και άλλα του δόλου και του κ@λου συναφή!




   Ο Αντιπολιτευτικός Τύπος την επόμενη ήρθε να υπογράψει όλες μου τις υποθέσεις με τα βαριά πρωτοσέλιδά του πνιγμένα στην έκδηλη χαιρεκακία και ευτελείας ντροπή!


   Να πω και για του έργου τη συνέχεια! Ας μην το κάνω γιατί δεν θα ήθελα να μιλήσω για «Συντέλεια» αν και την επόμενη πράξη αυτού του  απαίσιου έργου του Δάντη, την ξέρω καλά, γιατί την είδα παρελθοντικά ξανά και ξανά!

   Τη λύση τη ξέρω, την έχω πει και πολλές φορές την αναγκαιότητά της επικαλεστεί! Είχα κάνει ανάλυση - διερεύνηση ακόμα από εκείνη την τρομερή πυρκαγιά της Ηλείας τον Αύγουστο του 2007, ελάχιστα πριν τη δεύτερη εκλογική νίκη του πολύ λίγου, αν όχι μηδαμινού Κώστα Καραμανλή!

   Και για να σταματήσουν τα μυθεύματα, καύσωνες έχουν γίνει κι’άλλες φορές, πολλές φορές, χρόνια πολλά, φωτιές δε βλέπαμε φωτιές! Άλλαξε το περιβάλλον ακούμε, καθώς πάλι κατά κόρον θα μας πούνε! Να το ασπασθούμε όμως απολύτως δεν μπορούμε! Γιατί;

   Γιατί πάνε αρκετά πλέον χρόνια που σχεδόν πάντα ακούμε για βεβαιότητα εμπρησμών και ίχνη πειστικά εμπρηστών, χωρίς εμπρηστές να δούμε ούτε μια φορά, να δικαστούν παραδειγματικά, ενώ θα’πρεπε προς παραδειγματισμό να ριχτούν στην πυρά!

   Τώρα λοιπόν επειδή υπέρμαχος της πρόληψης είμαι και φαν θα ήθελα να ρωτήσω ευθέως τους υπευθύνους! Ποίο αλήθεια το έργο του Προανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής και γιατί άραγε υπάρχει και δεύτερον Διεύθυνση πρόληψης του ίδιου σώματος υφίσταται, που δεν υφίσταται και γιατί δεν υπάρχει;

   Γιατί αρκούμεθα στις ανακοινώσεις των μίντια και στην κατηγοριοποίηση του κινδύνου πυρκαγιάς ανά ημέρα, που συνεπάγεται και σύνθημα εγρήγορσης των κακόβουλων τυχοδιωκτών, που σφόδρα επιθυμούν τον αφανισμό της Χώρας μας πάση θυσία, συνιστώντας τους μέγιστους της Χώρας εχθρούς, το τραγικό, εντός των τειχών!


   Ένα άλλο ερώτημα ειδικού Βάρους! «Το δισυπόστατο Κηφηνοτροφείο της περιβόητης ΕΥΠ, τί προσφέρει εκτός από το να παρακολουθεί και να αντιμάχεται το μεν το δε; Το θέμα περισυλλογής των πιλότων μας σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία ξέρω ότι το έχουν «Λύσει» - εμένα μου λες -, τα υπόλοιπα θέματα αρμοδιότητάς της, πώς πάνε αλήθεια;


   Έτσι δεν πάμε μπροστά, πάμε πίσω Κύριοι! Η Χώρα Εάλω προ πολλού και το βασικό Αλωτή τον ξέρετε, καθώς και αυτού τον απόλυτο Μιμητή! Εάν δεν τους ξέρετε, στο διάολο να πάτε, να το πάρουμε απόφαση ότι είστε όλοι σας άχρηστοι, ανίκανοι, δειλοί, να συγκρουσθείτε με το κακό και να το στείλετε στο πυρ το εξώτερο, πριν σας στείλει αυτό!

   Η Χώρα αυτή για να μην ολότελα πυρποληθεί και διαλυθεί πρέπει να προστατευθεί με νομοθεσία ισχυρή και θα έλεγα εδώ που φτάσαμε ιδιαίτερα σκληρή για να μην πω αποτρόπαια, μια και η κρατούσα κατάσταση δεν μου επιτρέπει ηπιότερους χαρακτηρισμούς!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας