Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

 


ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ! ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΞ ΕΝΑ ΣΤ’ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

*Εργασιακό, στο ντορό με το Στανιό! 


«Απεργοί χωρίς Αιτία, μειοδότες στην Πατρίδα!»


   Οι ντουντούκες βγήκαν από χθες (9/6/2021) στους δρόμους, κι’οι κομούνες εισέβαλαν θέλοντας και μη, βίαια στα σπίτια μας, επηρεάζοντας δυστυχώς «αθώους κι’αφελείς!»

   Ποιους βοσκούς ακολουθείτε και στους Νόμους απειθείτε; Αλήθεια για ρωτήστε τους εαυτούς σας, εσείς που σαν πρόβατα στα κελεύσματα κάποιων τυφλά πειθαρχείτε, για ρωτήστε: «Διάβασε κανείς από σας όλους, έστω ένα άρθρο από τα 125 του Νομοσχεδίου;

   Αναλογίστηκε ποτέ κανείς από σας ότι η Εθελουσία Τύφλωση ισοδυναμεί με κοινωνική στείρωση, Εθνική αγκύλωση και ατομική περιουσιακή συρρίκνωση; 


   Φτάνουν πια τα τυφλά ακούσματα στους «Εργατοπατέρες» με τις κόκκινες Παντιέρες! Φτάνουν πια οι τυφλές υποταγές στους Αρχιτεμπέληδες, χαραμοφάηδες!

   Φτάνουν πια οι σύγχρονοι μοντέρνοι, προοδευτικοί «κατσαπλιάδες», με το θελκτικό όνομα Συνδικαλιστάδες!

   Φτάνουν τα δουλέματα για κάποιων τα βολέματα! Γίνετε Κύριοι των εαυτών σας και όχι μαζικά τυφλοί ακόλουθοι των Βοσκών σας, δίκην Προβάτων!

   Η Συνδικαλιστική Μοιρολατρία, Κομματολαγνεία και Τυπολατρία δεν το’χετε ακόμα αντιληφθεί ότι έβλαψε και βλάπτει σοβαρά την κοινωνία, τη Δημοκρατία και σε τελική ανάλυση την Πατρίδα;

   Ναι γι’αυτή μιλάμε, που γεννήθηκε μεταπολιτευτικά και καλά έκανε φυσικά! Όμως ανδρώθηκε Σοσιαληστρικά και τερατοποιήθηκε «Σοβιετοαριστερά», σε πλήρη διαστροφή, αντίφαση και αντιδιαστολή με τα κρατούντα Σταλινικά! Ναι Σταλινικά, με ενός ιδιότυπου τύπου Σοβιέτ ιδίου μεν μη δηλωθέντος ρόλου, αλλά άλλου δήθεν «δρόμου!»

   Τα του Εργασιακού Νόμου Χατζηδάκη, που κατά την ταπεινή μου άποψη, συνιστά τον μακράν καλύτερο και αποδοτικότερο μεταπολιτευτικό Υπουργό, είναι αυτά που κατά βάση τηρούνται στο Δυτικό – Κοινοτικό – κόσμο στον οποίο ανήκουμε!

   Τηρούνται απαρέγκλιτα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά – Δημοκρατικά – πρότυπα και ιδεώδη, τουλάχιστον για δυο δεκαετίες! Ε λοιπόν δε μπορείτε να καταλάβετε ότι δε δικαιούμαστε άλλο να ξεμένουμε πίσω κι’ολοένα ν’απομακρυνόμαστε από τα δέοντα και τα πρέποντα, παλινδρομώντας σαν έπεα πτερόεντα, τουτέστι τα λόγια του αέρα, που ξαμολάτε κατά περίπτωση!

   Λόγια που θέλετε να μετατρέψετε σε έργα, κάτι που δε σας βγαίνει γιατί δε βρίσκετε πλέον ευήκοα σε αριθμούς όντα, με τις μπούρδες, τις πομφόλυγες, τις αερολογίες και τα φληναφήματα που κατά περίπτωση ξαμολάτε!

   Ξαμολάτε ναι, αγνοώντας ότι μπούμερανγκ για σας τους ίδιους κατά κανόνα γίνονται παρασέρνοντάς σας ασυγκράτητα σ’έναν ολισθηρότατο μειωτικό κατήφορο!

   Ξέρετε λοιπόν ότι βάσει αυτού του Νομοσχεδίου για πρώτη φορά έχουμε νομοθετική εξομοίωση του Εργάτη και του Δημοσίου Υπαλλήλου;


   Φτάνει «άνθρωποί» μου πια τη μέρα νύχτα και τη νύχτα μέρα! Φτάνει το παραμύθιασμα της «Ευαγγελικής» Αριστεράς! Φτάνει πια το πέρασμα από την κατάρα στη Γη της Επαγγελίας, με όλους ανεπάγγελτους κι’ένα σφυρί κι’ένα δρεπάνι στο χέρι αυταπατωμένους ότι δουλεύουν με αμοιβή ένα δελτίο για λίγο ψωμάκι και λίγο φαγάκι δίκην αιχμαλώτων!


   Διαβάστε λίγο Αρχιπέλαγος, λίγο Γκουλάγκ, λίγο Σολζενίτσιν! Ξυπνήστε επιτέλους, πάψτε να ονειροπολείτε, να φαντασιώνεστε και να υπνοβατείτε! Πάψτε επιτέλους να πετάτε χωρίς φτερά, στην πραγματικότητα προσγειωθείτε, πριν για όλα να είναι αργά και χάσετε καημένοι μου τα καλάθια μαζί μ’αυτά τα ελάχιστα αυγά!


   Αλήθεια βγάλατε αναλογικά, των συμμετεχόντων στην απεργιακή πορεία τα ποσοστά, είστε ευχαριστημένοι μ’αυτά; Τι λέτε πάτε καλά; Όχι μόνον στα ποσοστά, αλλά και στα μυαλά;


   Μητέρα των Μαχών είπε την Απεργία και την πορεία ο Αρχιρεμπεσκές και Σουρουκλεμές! Μητέρα των Μαχών, με το Φωτόπουλο Αρχηγό! Τέλος στους γελωτοποιούς Έλληνα! Μπροστά Έλληνα, μπροστά! Σκέψου Ελληνικά! Απομόνωσε μιάσματα και τρωκτικά, που σου τρώνε τα συκώτια και την καρδιά! Ντροπή, έλεος, φτάνει πια! Το μελάνι τελείωσε από κάθε «σουπιά!»

   Οι αμετανόητοι αυτοί μισάνθρωποι, συνιστούν κατά την ταπεινή μου άποψη ένα των χειρίστων ειδών Ανθρώπου, στην πλέον φριχτή του μορφή που είναι ο συνδυασμός «Φασίστα και Αριστερού» σε πακετάρισμα δύο σ’ένα, άρρηκτα δεμένου δια «Γόρδιου Δεσμού!»

                                                                                           

                                                                               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας