Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!
ILLUMINATI IN DARKNESS
ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!
World Economic Forum (WEF!)
Swiss/Davos/ 2018

"Πριν ο Αχός στο Νταβός Καταλαγιάσει
κι'η Συνδιάσκεψη, στη Σκέψη μας Αγιάσει!"
Κι'ακόμα
"Πριν τα Χιόνια στο Νταβός Λιώσουν
και τα Ρεύματα
απ'των Ελικοπτέρων τα κατωρεύματα
Θύελλες Ξεσηκώσουν!"

   Λίγοι ίσως γνωρίζουν τι εστί «Νταβός!» Ο  Ελληνικός Λαός στο θέμα αυτό και ακόμα σε κάνα δυο, είναι απόλυτα τυφλός!
   Μέσα από κλειστά κυκλώματα και από κλειδαρότρυπες, θα προσπάθησα να ρίξω λίγο φως, μήπως και κάτι ένας μονόφθαλμος μπορέσει να δει!
   Νταβός 2018, συμμετοχή Εβδομήκοντα (70) Αρχηγών Κρατών προεξάρχοντος του Αξιότιμου Προέδρου των ΗΠΑ, μοναδικού κυρίου Τραμπ!
   Το κόστος της επίσκεψης Τραμπ και της συνοδείας του υπολογίστηκαν για τις δύο ημέρες παραμονής του στο Νταβός, στα τεσσαράκοντα εκατομμύρια δολάρια (40.000.000 $!)
   Αξιοσημείωτη η άφιξη του Κου Τραμπ από το  αεροδρόμιο στο Νταβός, με συνοδεία του ελικοπτέρου του από έξι (6) πολεμικά ελικόπτερα και από δύο της αστυνομίας!
   Δεν έμαθα αν ο Κος Μπερλουσκόνι, ήταν στων εξοχότατων το "σαλόνι" εκείνο που είδα είναι ότι ο Κος Τραμπ, έκανε σκόνη τον κάθε "Μπερλουσκόνι!"
   Τη σύναξη στο Νταβός συμπλήρωσαν, σαράντα (40) επικεφαλείς διεθνών οργανισμών, Θρησκευτικών ηγετών, Ακαδημαϊκών, Ακτιβιστών, μόνον όμως κατόπιν προσκλήσεως, ως εκ τούτου δωρεάν! Το σύνολο των συμμετεχόντων ανήλθε στις τρεις χιλιάδες (3.000!)
Ανάμεσα σ’αυτούς τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτοί που κατέχουν το ½ του ανθρώπινου πλούτου! Και για να γίνουμε σαφέστεροι σαράντα δύο (42) μόλις άνθρωποι, κατέχουν όσα 3.7 δισεκατομμύρια φτωχοί! Και’γω θα επιμείνω στην αποσαφήνιση!
   Το 82% του γήινου πλούτου κατέχουν μόλις εκατόν ενενήντα (190) άνθρωποι! Οι τρεις πλουσιότεροι Αμερικανοί κατέχουν πλούτο ίσο με τον πλούτο του 50% του πληθυσμού των ΗΠΑ!
   Στα πέντε(5) δολάρια εν γένει, τα τέσσερα(4) πάνε στους πλούσιους και το ένα στους υπόλοιπους! Και το εκκωφαντικό, κάθε δύο (2) 24ωρα ένας νέος εκατομμυριούχος γεννιέται!
   Στο ίδιο διάστημα – δύο 24ώρων – δέκα οχτώ χιλιάδες, οχτακόσια (18.800) παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό και είκοσι ένα χιλιάδες (21.000) άνθρωποι από δίψα και κατανάλωση μη πόσιμου ύδατος!
   Και για να συνοψίσουμε και λαβές με αιχμές για οποιονδήποτε να μην αφήσουμε, ρίξτε μία ματιά στις πόλεις, που κατοικούν οι σύγχρονοι «Μίδες» με ιεράρχηση αυτών: Νέα Υόρκη (82), Χονγκ Κονγκ (75), Μόσχα (73), Πεκίνο (54), Λονδίνο (50), Μουμπάι (41), Σαγκάη (40), Σεούλ (37), Σέντζεν (35), Σαν Φρανσίσκο (32) !!!
   Τώρα αν ρωτάτε για το σε ποια Χώρα ανήκουν οι τρεις πόλεις δισεκατομμυριούχων, από τις παραπάνω δέκα! Ασφαλώς θα εκπλαγείτε, αν ακούσετε ότι ανήκουν σε Κομουνιστική Χώρα και μάλιστα στην Κίνα (Πεκίνο – Σαγκάη – Σέντζεν!)
   Και για να κλείσουμε με τους πακτωλοφόρους, φυσικά και προηγούνται οι ΗΠΑ, με ένα σύνολο 563 δισεκατομμυριούχων, πλην όμως σύμφωνα με την Ελβετική τράπεζα UBS το 2020 -21 οι Ασιάτες Δισεκατομμυριούχοι, θα ξεπεράσουν τους Αμερικανούς!
   Δεν είμαι υπέρ της ισότητας, γιατί το μεγαλύτερο κίνητρο ενεργοποίησης του ανθρώπου, είναι η αξιοκρατία και η ιεραρχία! Όμως είμαι υπέρ της φραγής του πλούτου σε ατομικό επίπεδο και κάποιο εύλογο ύψος, πάση θυσία, ακόμα και με τη βία!
   Κατά τα άλλα, οι «πεφωτισμένοι» συζητάνε στο Νταβός συνθήκες για την καλυτέρευση του πανάθλιου Κόσμου!

   Τα Κόστη του Νταβός!

   Για τη συμμετοχή απαραίτητη η εγγραφή, το κόστος απλής συνδρομής 52.000 $ το άτομο!
   Κόστος εισιτηρίου για συμμετοχή σε γενικές συνεδριάσεις 20.000 $, το άτομο!
   Το κόστος συνδρομής για Industry Associate ανέρχεται στις 137.000$ και στις 156.000 με εισιτήριο κατ’άτομο!
   Για 5νταμελή ομάδα εταιρειών Strategic Partner η συνδρομή ανέρχεται στο ποσόν των 527.000$
   Το κόστος για μεταφορά με ελικόπτερο ή λιμουζίνα από το αεροδρόμιο, ανέρχεται στα 9.000$
   Το κόστος του ξενοδοχείου, ανέρχεται στις 3.000 $ την ημέρα και το φαγητό στις 2.000$!

   Τα «Παράδοξα» του Νταβός!

   Τα παράδοξα λέει η επικεφαλίδα, χωρίς και μέχρι τώρα να δούμε κάτι φυσιολογικό, εν πάση περιπτώσει:
   Στο Νταβός κοινοί θνητοί, δε γίνονται δεκτοί! Εδώ ταιριάζει απόλυτα το Snob! Να θυμίσω όμως την προέλευση της λέξης, που προέρχεται από το Λατινικό “Senza Nobilita”που με τη σειρά του σημαίνει «χωρίς αριστοκρατική καταγωγή!»
   Τακτικοί θαμώνες στο Νταβός Κίσινγκερ, Μπιλ Γκέιτς, Σόρος και σία!
   Η Ιδιότητα του καθενός από μακριά γνωστή! Πώς; Μέσω των «Ρατσιστικών Κονκάρδων!» Λευκές για τους VIP’s! Γκρι για τους συνοδούς των VIP’s! Πορτοκαλί για τους Δημοσιογράφους κι’ακόμα πράσινες και βιολετί για τους λοιπούς!
   Εκτός των ανοιχτών συνεδριάσεων, γίνονται και κλειστές, όπου στις αίθουσες, πόρτες, παράθυρα και κλειδαρότρυπες είναι ερμητικά κλειστές!
   Ανακοινωθέντα δεν εκδίδονται μετά το πέρας των συνεδριάσεων! Ο λόγος; Ότι καθυστερούν πολύ!
   Και το κερασάκι στην «Τούρτα» των παράδοξων! Ο φορέας οργάνωσης αυτού του μεγαλοπρεπούς και όχι μόνο παγκόσμιου γεγονότος, είναι «Μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα τη Γενεύη, τη μεγαλούπολη της Ελβετίας, μιας Χώρας που ποτέ δεν άγγιξε κανένα παγκόσμιο κακό!

   Τα Τρία Μεγάλα Παγκόσμια Γεγονότα!
   Και μια και το θέμα έφτασε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, παρά του ότι ο γράφων δεν είναι οπαδός και υπέρμαχος της θεωρίας συνωμοσιολογίας, εντούτοις οφείλει να σταθεί ενημερωτικά στα τρία μεγάλα παγκόσμια σχετικά γεγονότα:
   Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, που ήδη συνοπτικά εξετάσαμε!
   Τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, που είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, πολιτικής, επιχειρηματικής και τραπεζικής επιρροής!
   Την Τριμερή Επιτροπή (Trilateral Commission) που θεσπίστηκε τo 1973 με ιδέα του δαιμόνιου Ντέιβιντ Ροκφέλερ και σενάριο του καθηγητή Πρεζίνσκι!
 Η επιτροπή συνεδριάζει με βάση τα 350 μόνιμα μέλη της και τους προσκεκλημένους της μία φορά το έτος!
   Κατά την προσωπική μου άποψη, ο πυρήνας συμμετοχής και στα τρία γεγονότα,"όργανα" θα τα προτιμούσα, είναι ο ίδιος!
 Όμως σε όλους αυτούς και τους συνακόλουθους θα συνιστούσα μια τουλάχιστον εξαμηνιαία παραμονή στο Νταβός, προς ίαση κυρίως των οφθαλμών και των νοών!
   Μια και ίσως αγνοούν ότι το Νταβός επί δύο σχεδόν αιώνες, πριν απ'αυτούς εθεωρείτο σαν μακράν το καλύτερο θεραπευτικό κέντρο του Κόσμου, για ασθματικούς, φυματικούς και όχι μόνο!

   Κακές Μνήμες Ελλήνων από το Νταβός!

   Απ'το MEA CULPA στο MEA TUMPA;
   Νταβός! Ύπατοι, Ύστατοι, Παρείσακτοι και Ανύπαρκτοι!
   Το τι γίνεται στο Νταβός, ήδη το είπαμε με λίγα λόγια κι’εκτιμώ ότι αρκετά περισσότερα καταλάβαμε, για τους Ύπατους!
   Όσο για τους ύστατους, τους παρείσακτους και τους ανύπαρκτους, το Νταβός συνιστά μία ψυχαγωγική και περιστασιακή ευκαιρία, από την οποία κάτι μπορεί να τους βγει, ή να τους μπει!
   Ανεξάρτητα από αυτά, το 90% των Ελλήνων θεωρεί ότι το Νταβός φέτος κατά βάση ασχολήθηκε με τον Τσίπρα τον Ζάεφ και το Σκοπιανό!
   Αυτή είναι δυστυχώς η πολιτική μας κατάρτιση! Έτσι πάντα μας ήθελαν "Σκοταδιστές" "Αλληθωριστές" "Μονόφθαλμους" "Τυφλούς" κι’ εμείς, τη χάρη τους, όπως πάντα ασπαστήκαμε!
   Από την πικρή μας εμπειρία στο Νταβός και την υπόψη σύναξη, ο Νους μας με κατάνυξη στέκεται, σ'εκείνο το μεγάλο Ηγεμόνα το "Σταυρωτή", που με ρεπούμπλικο, τσιμπούκι και "τσαμπουκά" προσήλθε στο Νταβός την 1/2/1988 να συζητήσει με τον Οζάλ τα Ελληνοτουρκικά και τα'κανε "Ρόιδο!"
   «Ρόιδο» κυριολεκτικά, ανοίγοντας τις ορέξεις των Τούρκων, για όσα μέχρι σήμερα βλέπουμε! Απεμπόλησε το θέμα της Υφαλοκρηπίδας, του Κυπριακού και άνοιξε τις πύλες των Διαβόλων για τα Ίμια, τις γκρίζες ζώνες, το Αιγαίο και ότι σ'αυτό διαδραματίζεται!
   Έτσι εξαναγκάστηκε ο θρασύτατος καλοπερασάκιας να πει το περιβόητο "MEA CULPA" στις 6/6/1988, ενώπιον της βουλής των Ελλήνων και του Ελληνικού Λαού, σε πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ!
   Τώρα γιατί το είπε στα Λατινικά; Απλά για να μην καταλάβουν οι περισσότεροι ότι "MEA CULPA" σήμαινε το "ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!" Για την ακρίβεια ειπώθηκε επί λέξει: "MEA MAXIMA CULPA" που σημαίνει "ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ!"

   Το «Ηλίθιε» του Σόιμπλε στον Τσίπρα!


   Μια ακόμα πικρή εμπειρία του Νταβός ήταν και η περιβόητη φράση του Σόιμπλε στον Τσίπρα “It’s the Economy Stupid!” Μια φράση που την έκαναν «γαργάρα» όλοι οι Έλληνες, με πρώτο τον «Πρωθυπουργό» τους!
   Το χάπι χρυσώθηκε δεόντως, όταν μας είπαν «παπαγάλοι» δημοσιογράφοι ότι η φράση αποτέλεσε το κύριο σλόγκαν του Κλίντον στον προεδρικό αγώνα κατά του Μπους Junior! Τι αληθέστερον και επιβεβαιωτικόν άραγε;
   “It’s the Economy Stupid!” Η Ερμηνεία; «Είναι θέμα το πώς εφαρμόζεις τα οικονομικά μέτρα, ανόητε!» Στα μέτρα, τέλειωνε, κατά βάση η επεξηγηματική αναφορά! Το «STUBIT», παραλήφθηκε! Όμως όσο και να ψάξει κάποιος δεν πρόκειται να βρει, άλλη ερμηνεία της λέξης εκτός από: Ανόητος! Μωρός! Βλάκας και Ηλίθιος!

 Η Ελπίδα Πεθαίνει Τελευταία!
   Τώρα ας ελπίσουμε ότι το "MEA CULPA" δεν θα γίνει "MEA TUMPA" η το πιο τραγικό "MEA MAXIMA TUMPA" ή το Διεθνοποιημένο πλέον "KOLOTOUMPA!"
   Επί του προκειμένου, υπογραμμίζεται σαν μεγάλη παράλειψη του Κου Τσίπρα να μην πάρει μαζί του τον Μεγάλο και υπέρβαρο εταίρο του, για νά'χει μεγαλύτερο βάρος, η όποια τους θέση" CULPA - TUMPA - KOLOTOYMPA!"
   Αν και ο τελευταίος των μυθοπλαστών «Ψευτών» ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με την "Τράπεζα των Στρατιωτικών", κοντολογίς τους θησαυρούς «άνθρακες» και τους «Υδρογονάνθρακες!»
                                                     
                                                                                                         Με Τιμή
                                                                                                     Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας