Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ

  
Σπύρου Κίκερη
Επετειακή Αφιέρωση 23-5-2015
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
¨Σ’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΟΞΑ ΕΤΕΚΕΝ
ΤΙΜΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΕΚΕΝ !¨


  Μ’αιτία την επέτειο πτώσης του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη(23-5-2006) γράφτηκε το παρόν προς πλήρη κάλυψη του θέματος.
  Στο τέλος του άρθρου παρατίθεται σχετικό ποίημα του γράφοντος, από σύζευξη δύο βραβευμένων μου σχετικών ποιημάτων μου.
  Ο Ήρωας Κώστας Ηλιάκης ετών 35 νυμφευμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών έπεσε στις 23 Μαϊου 2006 και ώρα 12:30 στο Αιγαίο Πέλαγος πλησίον της Καρπάθου, υπεραμυνόμενος των απαραγράπτων μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο!
  Η απώλειά του έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αναγνώρισης τουρκικού σχηματισμού τριών αεροσκαφών(Α/Φ), με σωρεία πα ραβάσεων και παραβιάσεων εντός της Ελληνικής περιοχής ελέγχου πτήσεων! (FIR
  Ας δούμε λοιπόν πού έχει φτάσει η θρασύτητα των τούρκων, λόγω της συνεχούς και αδιάλειπτης τακτικής υποχώρησης των «καλών μας Ταγών!», προεξάρχοντος του λαλίστατου Άρχοντος ψευτοτσαμπουκά Κου Αντρέα Γεωργίου Παπανδρέου, που βαρύνεται για όλα τα κακά της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και κάθε άλλο παρά όμοιος του πατρός του ήταν, τουλάχιστον στα Ελληνοτουρκικά.
  Θα τα πούμε σε λίγο, γιατί η Ιστορία θα πρέπει πολύπλευρα να διαφωτισθεί μέχρι τελεσίδικα ν’αποφανθεί για τον μεγαλοσχήμονα τούτο Ηγέτη, τον οποίο και θεωρώ σαν τον ηθικό αυτουργό, πέραν των άλλων και για το φριχτό θάνατο του Ήρωα Ηλιάκη και για τις λοιπές αδιάλειπτες ντροπές της Ελλάδος.
  Δεν έχω καμία προκατάληψη γι’αυτόν, είναι πολλές οι εκλογικές αναμετρήσεις που ψήφισα τον κανέναν, απλά σαν σκεπτόμενο άτομο, έχω απόλυτη συναίσθηση της ζημιάς που προκάλεσε, στην Ελλάδα και τους Έλληνες, που δυστυχώς τον είδαν και τον υποδέχθηκαν σα Μεσσία και σαν «Παλληκαρά!»
  Κι’αυτός κι’αυτός, σαν άλλος Πλάτων και για να μην ιεροσυλώ, σαν Αντιπλάτων και μέγας Σχολάρχης έκανε τη δεύτερη Ακαδημία του Ελληνισμού στον αντίποδα της πρώτης, διασύροντας και εκφυλίζοντας κάθε αρχή και κάθε αξία δια της εκτροφής πρωτόγνωρων και αδηφάγων πολιτικών τεράτων, αποφοίτων μιας Σχολής διαφθοράς, ιδιοτέλειας, ανηθικότητας, αντεθνικότητας και κουραδομαγκιάς!
  Ας επανέλθουμε όμως στα της αποστολής των τούρκων στο Αιγαίο και θα τα ξαναπούμε για το μεγάλο Σχολάρχη. Η υπόψη αποστολή συνιστά το άκρον άωτον της θρασύτητας, καθόσον προγραμματίσθηκε και υλοποιήθηκε επιχειρησιακά πολεμική αποστολή, που θα χαρακτήριζα κατασκοπευτική.
  Σκοπό είχε τον εντοπισμό και φωτογράφιση των πυραύλων S 300 στη νήσο Κρήτη. Είναι οι πύραυλοι μετανάστες, που αγοράσθηκαν για την άμυνα της Κύπρου και φυγαδεύτηκαν νύχτα από’κει, μ’αφορμή ένα άλλο casus belli των τούρκων!
  Ξέχασαν το Μεγαλέξαντρο νομίζω κάποιοι, το Κούγκι, τις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα, το Μαραθώνα, όλα τα ξέχασαν! Όλα! Όχι δεν το πιστεύω, δεν μπορεί τούτοι’δω, να’ναι απόγονοι ούτε των Αθηναίων, ούτε των Λακεδαιμονίων, ούτε και των Μακεδόνων!
  Στην αποστολή εντοπισμού των πυραύλων συμμετείχαν, ένα φωτογραφικό Αεροσκάφος (Α/Φ) Φάντομ RF-4 εξοπλισμένο πέραν των άλλων με ειδική φωτογραφική μηχανή Ισραηλινής κατασκευής. δύο συνοδευτικά Α/Φ διώξεως F-16 δεόντως εξο πλισμένα προς υποστήριξη του αναγνωριστικού.
  Το σχηματι σμό των τριών Α/Φ ακολουθούσε ένα ακόμη ζεύγος Α/Φ διώξεως F-16 σ’απόσταση πέντε ναυτικών μιλίων. Στο ίχνος του σχηματισμού έπλεε από νωρίς, τουρκική φρεγάτα με ελικόπτερο (Ε/Π)!
  Η πτήση έγινε στο ύψος των 27.000 ποδών! Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό, στο ύψος των 9 χλμ Εδώ ακριβώς έγκειται το άκρον άωτον του θράσους! Γιατί; Γιατί οι πολεμικές αποστολές γίνονται στο ύψος των τριακοσίων(300) ποδών ή 100 μέτρων και μόνον εφόσον έχει επιτευχθεί κυριαρχία αέρος, έχει δηλαδή εξουδετερωθεί πλήρως η Αεροπορία του αντιπάλου, τότε διεξάγεται όπως η υπόψη αποστολή, για μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία και φυσικά εμβέλεια.
  Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καθόλου Ελληνική Πολεμική Αεροπορία για τους τούρκους! Πικρή η αλήθεια, αλλά αυτή είναι! Μα οι Έλληνες Πιλότοι δεν είναι αυτοί που πρωτεύουν σ’ολες τις Νατοϊκές ασκήσεις με τεράστια διαφορά; Μα σαν καλύτεροι χειριστές του ΝΑΤΟ Έλληνες δεν επιλέγονται σχεδόν παγίως; Ομοίως σαν καλύτεροι εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ; Ψέμματα είναι τούτα δω; Όχι για τ’ονομα του Θεού, αλήθεια είναι όλα τούτα και όχι μόνο. Όμως το γιατί αυτής της κατάντιας θα το δούμε.
  Τα Ελληνικά ραντάρ εντόπισαν τον τούρκικο σχηματισμό, καθυστερημένα, ίσως γιατί είναι απίθανο ν’αναμένεις τουρκικό σχηματισμό σε ύψος 27.000 ποδών! οι Τούρκοι πετάνε χαμηλά στο Αιγαίο, σε ύψη που επιτρέπονται πτήσεις όψεως, όπως λέγονται βάσει των διεθνών κανόνων. Διαφορετικά δεν ευσταθεί καμία απολύτως δικαιολογία ή πρόσχημα για πτήση Α/Φ τους στο Αιγαίο. Οι πτήσεις όψεως όμως απαγορεύονται ρητά άνωθεν του ύψους των 20.000 ποδών, όπου υπάρχει πληθώρα επιβατικών αεροσκαφών που ίπτανται τυφλά και αποκλειστικά με τη βοήθεια οργάνων, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι στα  ύψη και στους χρόνους που τους έχουν εκχωρηθεί αποκλείεται η ύπαρξη άλλου ιπτάμενου μέσου. Βλέπετε λοιπόν πως στοιχειοθετείται σιγά σιγά το ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα!
  Εν πάση περιπτώσει, κάποια στιγμή το ΕΚΑΕ (Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων) με έδρα τη Λάρισα, δίνει εντολή απογειώσεως σε ζεύγος Α/Φ F-16 από τη Σούδα της Κρήτης, προς αναγνώριση των αγνώστων ιχνών.
  Οι σχηματισμοί συναντώνται στη θαλάσσια περιοχή της Κα ρπάθου. Κατά τη φάση αναγνωρίσεως με το βάρος αυτής προς το φωτογραφικό Α/Φ (RF-4) από τον Κώστα Ηλιάκη, επισυνέβη το δυστύχημα ως εξής: «Ο ένας εκ των δύο συνοδών πιλότων επιχειρεί αδέξιο και δολοφονικό ελιγμό προς εκφοβισμό και απομάκρυνση του Ηλιάκη με αποτέλεσμα, τη βίαιη πρόσκρουση αυτού στο πάνω μέρος του Ελληνικού Α/Φ, τον ακαριαίο θάνατο του Έλληνα χειριστή και την απόλυτη διάλυση σκάφους και πιλότου, συνεπεία της πτώσης και της πρόσκρουσης στην επι φάνεια της Θάλασσας.
  Επειδή όμως τέτοιοι Νεκροί δεν χάνονται κι’αιώνια στην δαχρονικότητα περνούν, κατά την ταπεινή μου άποψη, γι’αυτό και ο Κώστας Ηλιάκης σε χρόνο μηδέν, από την απόλυτη διάσπαση της ύλης του, μεταλλάχθηκε μεταφυσικά, με σύμφωνη γνώμη Θεού και Λαού, σε πνεύμα ανέσπερου φωτός Φάρου Αιγαιώτη αενάως Φωτοδότη!
  Η ακολουθία προς τιμήν του Ήρωα έγινε στις 31 Μαϊου 2006 στην ιδιαιτέρα του πατρίδα πόλη των Χανίων, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, των υπουργών εξωτερικών και αμύνης και σύσσωμου του Λαού των Χανίων!
  Στο φέρετρο του Ήρωα υπήρχαν μόνον ένα τμήμα της καμένης του κάσκας! Μέρος από το τριχωτό της κεφαλής του και το ατομικό του σωσίβιο!
  Εκείθεν η σιωπή των Αμνών των «καλών μας Ταγών και μεγάλων ηγετών» . Πού είναι βρε ανάλγητοι ο φονιάς; Ας το διευκρινήσουμε και ας ξαναθρηνήσουμε. Περισυνελέγη από πετρελαιοφόρο της Αργεντινής, συνελήφθη από το πλήρωμα Ελληνικού Ε/Π σούπερ πούμα, για να παραδοθεί λίγο αργότερα εκβιαστικά με την απειλή όπλων στο πλήρωμα τουρκικού Ε/Π με αρχηγό γένους Θηλυκού! Πού καταντήσατε βρε αχρείοι τούτο το στράτευμα, τη μαχητική του ικανότητα και το ηθικό του;
  Πήρε εντολή να πράξει όπως έπραξε το πλήρωμα του super puma; Και αν δεν πήρε, γιατί δε λογοδότησε αφού ολιγώρησε ως προς στο καθήκον του; Πού είναι βρε πανάσχετοι οι ενέργειές σας, για τα μάτια του κόσμου έστω; Αυστηρές συστάσεις πάλι πάλι και ξανά στους τούρκους; Αφού σας έχουν γραμμένους και το ξέρετε, σε ποιους κάνετε συστάσεις; Σε ποιους; Πότε επιτέλους θα καταλάβαιτε ότι έχετε καταντήσει αηδία; Πότε; Ποτέ; Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, μα δεν αντέχω άλλο τούτα τα Ηγετικά ανδρείκελα!
  Βρε τον κόσμο έπρεπε να φάτε μέχρι ο φονιάς να σας παραδοθεί και να δικαστεί σύμφωνα με το άρθρο 174 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα. Βρε τα λυσσακά σας έπρεπε να φάτε για τη σύσταση Πολυεθνικής Επιτροπής στα πλαίσια του ΝΑΤΟ όπως άλλωστε προβλέπεται από τις υφιστάμενες διατάξεις αυτού, σε περιπτώσεις ατυχημάτων μεταξύ Α/Φ διαφορετικών Εθνικοτήτων. και μελών του! Καλά δεν τα ξέρετε αυτά; Και οι βασικοί σας επιτελείς και οι εκλεκτοί σας σύμβουλοι δεν σας τα λένε; Ας σταματήσουμε όμως εδώ, γιατί η ψυχή κοχλάζει και από τον πόνο της ουρλιάζει.
Υπαίτιοι Ατυχήματος
Φυσικοί αυτουργοί και συνυπεύθυνοι του φονιά οι τούρκοι στρατηγοί. Εκείνα τα παράξενα ανθρωποειδή, που κι’ο πιο άσχετος φυσιογνωμιστής να τους κρίνει, με βάση το ύφος τους και τα χαρακτηριστικά τους, σαν τέρατα ιδιαζόντως ειδεχθή και αποτρόπαια θα τα χαρακτήριζε! Οι κατοχυρωμένοι συνταγματικά, ακόμα τότε, πάτρωνες και διαβολικοί θεματοφύλακες της τουρκικής δημοκρατίας! Ναι, αυτά τα αντιδημοκρατικά γουρούνια. Και φυσικά ο τουρκόσπορος τσαμπουκάς σμηναγός χαλή ιμπραήμ (άνω φώτ. μετά σύγκρουση Α/Φ) που τον έμαθαν να μάχεται δόλια και να νικά. Αμαχητί! Δεν το’θελε, το πιστεύω ακράδαντα τούτο, όμως το’κανε, το’κανε από υπερβάλλοντα ζήλο κι’από λάθος εκτίμηση της αντίδρασης του Α/Φ στους χειρισμούς αποφυγής, λόγω ύψους (αραιή ατμόσφαιρα, μεγάλη αδράνεια).
  Τα περί καταρρίψεων με βλήματα, που κατά κόρον αναγράφονται στα bloggs του διαδυκτίου δεν μπορώ να τα πάρω σοβαρά. Όσο για τις δύο εκρήξεις (μιας μεγάλης και μιας μικρής) που είδε και ανέφερε Αιγύπτιος πιλότος κυβερνήτης επιβατικού Α/Φ που πέταγε σχετικά κοντά στα διαδραματιζόμενα, έχω να πω «Η πρώτη και μεγάλη έκρηξη ήταν λόγω της σύγκρουσης των δύο Α/Φ. Η δεύτερη λόγω της εγκατάλειψης (εκτίναξης) του τούρκου πιλότου και της, ως εκ ταύτης, πυροδότησης του εκτοξευτού καθίσματος.»
  Τώρα όσον αφορά το θάνατο του ενός και τη διάσωση του άλλου, σας γνωρίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είχε στο παρελθόν τουλάχιστον τρεις παρόμοιες περιπτώσεις συγκρούσεων με τα ίδια αποτε λέσματα! Είναι δε κατά κάποια έννοια φυσικό. Γιατί; Γιατί το αεροπλάνο που είναι από πάνω χτυπά το άλλο με την κοιλιά στο χώρο της καλύπτρας που είναι μία διαφανής συνθετική κυρτή και ευάλωτη επιφάνεια, μ’αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του χειριστού. Αντίθετα το προσκρούον Α/Φ μένει ανέπαφο στην επάνω επιφάνεια μ’αποτέλεσμα τη δυνατότητα εκτίναξης του πιλότου παρά τις ζημιές, του κάτω μέρους του σκάφους του.
  Σ’ενα μου ποίημα βραβευμένο με το ΄Β Πανελλήνιο βραβείο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, που επιγράφεται ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, περιγράφω τη σκηνή του ατυχήματος ως εξής:
«...Ο τούρκος ο αρχινταής που χωριστά τον είδες
θαρρεί Κωστή πως ασελγείς όταν κοντά τους πήγες!
Μικρότουρκος σοβινιστής με μεγαλομανίες
σου ρίχνεται σαν ο ληστής κι’αρχινταής του Γκίνες!
Ενόμισε ο αδαής πως θα λιποψυχήσεις
κι’οταν σαν χάρο θα τον δεις να φύγεις δεν θ’αργήσεις!
Στο νόμισμά του αφελής, σκλάβος στις ψευδαισθήσεις
στην πρόθεσή του ασαφής, χάνος στις εξελίξεις!
Κοιτάζεις Κώστα κι’απορείς σε τέχνη που γνωρίζεις
μα ελιγμό αποφυγής σε τούρκο δε χαρίζεις!
Τον τούρκο τώρα τον πατάς εκεί που τον πονάει
τα νεύρα όλα του τα σπας, τον έλεγχό του χάνει!
Για όλα είναι πια αργά και τρέχει και δε φτάνει
και του’μελλε του φουκαρά Ήρωα να σε κάνει!....»


Ηθικοί Αυτουργοί Ατυχήματος
  Η μακροχρονίως (κατά συρροή και εξακολούθηση) ακολουθούμενη πολιτική υποχώρησης, συγκατάβασης και παθητικής αποδοχής των απρεπειών των τούρκων, μ’αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη αποθράσυνση αυτών! Γιατί αγνοούν φαίνεται οι καλοί μας «Ταγοί» το ότι «Φέρνει τον πόλεμο εγγύτερα αυτός που θέλει ν’αποφύγει την όποια αναμέτρηση πάση θυσία!» Καθώς επίσης το ότι «Αποφεύγει τον πόλεμο όποιος ελέγχει τις δυνάμεις του και δεν αποποιείται του χρέους της σύγκρουσης!»
  Πριν φτάσω στον παραχαράκτη της Ελληνοπρέπειας, με το MEA CULPA και τη μεγάλη του σχολή, οφείλω ν’αναφέρω τα λόγια του Γεωργίου Παπανδρέου και πατρός του, που συσχετιζόμενα με άλλες του ενέργειες επί εθνικών θεμάτων, φρονώ ότι τα πίστευε. «Πόλεμος μετά της τουρκίας είναι τρέλα, όμως αν η τουρκία ανοίξει την πόρτα του τρελοκομείου, η Ελλάδα δεν θα διστάσει να περάσει το κατώφλι του!»
  Αντί γι’αυτής της αληθείας φτάσαμε στα έπακρα της δειλίας και τις ξεφτίλας. Τί να πρωτοθυμήσει κανείς και τί να πρωτοθίξει. Τις βροντοφωνίες «του βυθίσατε το χόρα» απ’την αντιπολιτευτική λύσσα του 1975; Το «MEA CULPA» που κινδυνεύει, από άγνοια και προπαγάνδα, να μείνει σαν εύσημο ανδρείας του θλιβερού αυτού ηγέτη:
  Ας το αναλύσουμε λιγάκι, όχι από εμπάθεια, αλλά γιατί έχει άμεση σχέση με τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του Ηλιάκη στο Αιγαίο και των λοιπών ευτελισμών (Οτσαλάν –Ίμια- Πρίνος 2....)
  Αλήθεια ξέρουν οι Έλληνες ότι εκτός του Πρίνος 1 (εγκατα στάσεις εξόρυξης πετρελαίου μεταξύ Θάσου και Καβάλας) υπάρχει και ο Πρίνος 2 σ’απόσταση 11 ναυτικών μιλίων(ν.μ) από τις ανατολικές ακτές της Σαμοθράκης στην περιοχή Μπά μπουρα; που λέγεται ότι πνίγεται στο πετρέλαιο και όχι μόνο;
  Ξέρουν οι Έλληνες ότι ποτέ δε λειτούργησε αν και το δίκαιο της θαλάσσης, δινει το δικαίωμα στα κράτη παγίως να επεκτείνουν τα χωρικά τους ύδατα μέχρι τα 12 ναυτικά μίλια; Ξέρουν οι Έλληνες ότι το διεθνές δίκαιο σκοντάφτει σ’ενα άλλο casus belli και κότες ηγετικές;
  Τον Μάρτιο του 1987 έσπευσε στην εκεί περιοχή (Μπά μπουρα) το ωκεανογραφικό «Σισμίκ» προς έρευνα επ’ωφελεία Τουρκίας! Ο μεγαλόστομος αρχηγός δεν το βύθισε! ΄Ισως να αγνοούσε ο καημένος ότι το «Σισμίκ» ήταν το «Χόρα» που του είχαν αλλάξει όνομα! Αντί της βύθισης, έγινε μία μερική επιστράτευση μαϊμού (ήμουν επιτελής ΝΑΤΟ τότε και έχω επίγνωση του χαρακτηρισμού μου) και ένα ταξιδάκι αναψυχής λίγο αργότερα στο ΝΤΑΒΟΣ της Ελβετίας (31ιανουαρίου 1988)
  Εκεί ο μεγάλος αρχηγός συνάντησε τον αφανή σφαγιαστή του Ελληνισμού ΟΖΑΛ, για να συναποφασίσουν συνυπογράφοντες το δόγμα «Βόμβα» του μη πολέμου μεταξύ των δύο χωρών και την συζήτηση επί παντός επιστητού! Για ν’αναφωνηθεί εντός της Βουλής των Ελλήνων, από τον ίδιο, το μεγαλοπρεπές « mea culpa» σε συζήτηση για το ΝΤΑΒΟΣ και τα συναφθέντα!
  Όμως mea kulpa είναι Λατινική φράση που σημαίνει «το λάθος μου!» Τουλάχιστον ας είχε το θάρρος να το πει στις πραγματικές του διαστάσεις λέγοντας τη φράση «mea maxima culpa» που σημαίνει «το πιο οδυνηρό μου λάθος!
  Εκεί στο Νταβός σκιαγραφήθηκε με απόλυτο τρόπο το γίγνεσθαι του Αιγαίου και η απεμπόληση όλων των δικαιωμάτων μας σ’αυτό! Γιατί το δόγμα ΟΖΑΛ στα Ελληνοτουρκικά συνοψίζεται για τους τούρκους σε δύο φράσεις δικές του « Win by fright not by fight!» Δηλαδή «Κερδίζεις μ’απειλές τρόμου και οχι με αληθινές εχθροπραξίες!» Και στην άλλη την περιβόητη και τόσο επίκαιρη σήμερα «Δε χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα, ανοίξτε τις πύλες να περάσουν μερικά εκατομμύρια πεινασμένοι προς τα’κει. να φάνε τους Έλληνες!»
  Έτσι κάπως φτάνουμε στις ασέλγειες, τις απρέπειες και τις Εθνικές ταπεινώσεις κατά συρροήν! Έτσι φτάνουμε στους δια συρμούς με κουμπαριές και ζεμπεκιές γλοιωδίας και χαμερπεί ας! Έτσι φτάνουμε και στους θανάτους Ηρώων που αποστέλλουμε να περισώσουν το γόητρο της Ελλάδας, αφού προηγουμένως, τους έχουμε  φιμώσει και δέσει χειροπόδαρα!
  Έτσι φτάνουμε στους φταίχτες, τους ψεύτες και στους Χέστες που δεν μπορούν ν’αντιληφθούν, ούτε το απλούστερο, ότι ο πόλεμος για τους τούρκους κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Γιατί;
«Γιατί η τουρκία κρατά σφιχτά με τα δυο της χέρια και τα δόντια της, πέραν των άλλων, ένα τεράστιο φίδι σφιγκτήρα, που αδυνατεί να πνίξει και να πληγώσει θανάσιμα! Ένα φίδι που τυλίγεται αργά και σταθερά στο κορμί της εκ των κάτω προς τα άνω, αυτοσυντηρούμενο με τις ίδιες του τις σάρκες και τις πληγές του, έχοντας φτάσει ήδη στους μηρούς της!»
  Είναι οι Κούρδοι των 25 και εκατομμυρίων που έχουν  κατακλύσει τη Νοτιο ανατολική τουρκία και αυξάνονται ραγδαία!
  Τελειώνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο γραφής, όμως λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι περισσότερο ευγενής, όσο και αν προσπάθησα!
«ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!
ΠΟΥ’ΈΜΕΛΛΕ ΝΑ ‘ΈΧΟΥΝΕ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!


ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
ΗΣΟΥΝ ΑΪΤΟΣ, ΜΑΝΑΣ ΘΕΑΣ !
ΙΚΑΡΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ !
ΓΟΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ
Μ’ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ !


ΕΜΑΘΕΣ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΡΩΝ ΝΑ ΤΙΜΑΣ
ΣΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ !


ΕΜΕΛΛΕ ΚΑΣΤΡΟ ΝΑ ΦΥΛΑΣ
ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ
ΚΙ’ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ
ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ’ΑΤΤΙΛΕΣ !


ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ’ΛΕΓΑΝ ΕΛΛΑΣ !
ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !
ΜΟΙΡΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕΣ !


ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΣ
ΣΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ
ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ
Μ’ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

ΤΟ’ΞΕΡΕΣ ΚΛΗΡΟΥΣ ΠΩΣ ΤΡΑΒΑΣ
ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΙ’ΑΣΤΟΧΙΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΠΩΣ ΜΑΔΑΣ
ΣΕ ΤΥΧΕΣ ΚΙ’ΑΤΥΧΙΕΣ !


ΜΙΑ ΜΕΡΑ Σ’ΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΗΧΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ
ΚΑΙ’ΣΥ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΣ ΟΡΜΑΣ
ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ !


ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΣ
ΜΕΡΑ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ !
ΜΕΡΑ ΒΑΡΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ !


ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ
ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠ’ΑΓΥΡΤΕΣ
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
ΔΟΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΟΥΣ ΘΥΤΕΣ !


ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΪΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΣ
ΚΥΤΤΑΡΑ, ΣΑΡΚΕΣ, ΙΝΕΣ
ΚΙ’ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΑΠ’ΤΙΣ ΦΘΑΡΤΕΣ ΣΟΥ ΥΛΕΣ !


ΠΝΕΥΜΑ, ΕΚΕΙΘΕΝ, ΜΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΙ’ΟΙ ΙΝΕΣ, ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ!
ΗΛΙΟΣ ΑΝΕΣΠΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ
ΣΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ!


ΕΤΣΙ ΣΤΟΥ ΑΔΗ ΔΕ ΧΩΡΑΣ
ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΕΣ !
ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΙΚΑΣ
ΚΙ’ΑΛΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ ΤΥΧΕΣ !


ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΜΙΑΣ
ΣΕ ΘΥΡΕΩΝ ΑΣΠΙΔΕΣ
ΜΕ ΚΟΤΙΝΟ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΡΙΜΕΣ!


ΚΙ’ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΔΡΙΑΣ
ΑΠ’ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΑΠ’ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΕΣ!
                                                Με Τιμή

                                     Σπύρος Κίκερης

3 σχόλια:

  1. Μπράβο φίλε Σπύρο, διαβάζοντας το άρθρο σου στενοχωρήθηκα, θύμωσα και νιώθω τελικά βαθιά απογοήτευση για την κατάντια της πατρίδας μας. Φθάσαμε στο σημείο με τους μεμέτηδες, που όπως λέει και το ανέκδοτο "Πιό είναι το άκρον άωτον της ευγένειας? Να σε πηδάει κάποιος και να του λές με συγχωρείς που σ' έχω πίσω μου! Αστα να πάνε. Λυπάμαι για τα παιδιά μας που μάλλον θα παραλάβουν μία Ελλάδα γεμάτη με παράνομους Μουσουλμάνους και με πολλές γκρίζες ζώνες στα θαλάσσια σύνορά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Κε Κίκερη για το άρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή