Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σπύρου Κίκερη


Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ
(Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας!
Ενδεχόμενο Πρόωρων Εκλογών!)
*Μόνο κάτω από καλοπροαίρετα αυστηρή
και συνειδησιακά ανιδιοτελή
ΚΡΙΤΙΚΗ
τούτος ο δύστυχος Λαός ίσως και να μπορεί να
ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ
κι’ο άμοιρος τούτος τόπος, ίσως τότε και μόνον τότε δυνηθεί να
ΔΙΑΣΩΘΕΙ!


‘‘Τούτη Θεέ μου η Κατρακύλα
Φέρνει Θεέ μου Ανατριχίλα!’’
  Πόσος ξεπεσμός Θεέ μου; Πόσος; Οι Έλληνες εκλέγουν τον Ανώτατό τους Άρχοντα και Πρώτιστό τους Ταγό, μέσα σ’ανεπίτρεπτο χαμό!
  Αφού οι άθλιοι φρόντισαν δεόντως να τον ευνουχίσουν, ποτέ δεν ολιγώρησαν να τον υποβαθμίζουν και να τον ευτελίζουν ασύστολα, κατά συρροή και εξακολούθηση, δηλαδή!
  Και όμως εξακολουθούν οι αχρείοι να τον θέλουν «Θεσμό, ανώτατο Θεσμό!» και πώς να μην τον θέλουν αφού αυτός είναι που βάσει Συντάγματος εκπροσωπεί διεθνώς το Έθνος, κηρύσσει πόλεμο, συνομολογεί συνθήκες Ειρήνης και συμμαχίες, απευθύνει διαγγέλματα……..!
  Ποιος αυτός που σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ.1 του Συντάγματος: «Καμία πράξη του δεν ισχύει, ούτε εκτελείται, χωρίς την προσυπογραφή του αρμόδιου Υπουργού!»
  Τραγέλαφοι, Νεοελλήνων τραγέλαφοι, πράξεις του Αρχικαραγκιόζη του θεάτρου Σκιών τον Ταγό των Ταγών, τον ευνουχιστή και προαγωγό του διασυρμού και εκπόρνευσης των μεταπολιτευτικών Νεοελλήνων!
  Ποιος είναι; Γι’αυτό ίσως ποτέ δεν πρόκειται να συνέλθουμε σε τούτο τον τόπο! Θα το επαναλάβω για μια ακόμα φορά κι’ελπίζω να μη νιώσω την ανάγκη σχετικών επεξηγήσεων σε γραπτό μου στο μέλλον!
  Είναι αυτός ο «Κύριος» που εγώ ονομάζω «Ηγεμών ο Σταυρωτής» και είναι αυτός που όποια πέτρα μέγιστου κακού κι’αν σηκώσεις σήμερα, δεκαοχτώ χρόνια μετά το θάνατό του, από κάτω θα τον βρεις! Γιατί; Γιατί το φάντασμά του, στον τόπο των εγκλημάτων του θα πλανάται, για πολύ ακόμα καιρό! Είναι ο μπαμπάς του μικρού Γιωργάκη, που έτοιμος είναι για τα νέα του πολιτικά βήματα!
  Θα μου πείτε πού τον θυμήθηκα πάλι; Ε να στο εξουσιαστικό έκτρωμα που έφτιαξε σαν ο ο Φρανκεστάιν της Πολιτικής και που το ονόμασε «Ανώτατο Άρχοντα!»
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ
  Ήταν τόσος ο σεβασμός του προς τον Θεσμό, που στη διαδικασία εκλογής του εκλεκτού του Κου Σαρτζετάκη, για την Προεδρία Δημοκρατίας (Η ψηφοφορία ήταν μυστική), χρησιμοποίησε μπλε και λευκά ψηφοδέλτια, για να πει ο άλλος ανεκδιήγητος και πρόεδρος της Βουλής Κος Στεφανίδης το περιβόητον( Ο κανονισμός της Βουλής μιλά για ομοιόμορφα ψηφοδέλτια και όχι για ομοιόχρωμα!!)
  Τελικά ο εκλεκτός του «Ηγεμόνα του Σταυρωτή» επελέγη στην Τρίτη ψηφοφορία με 180 ψήφους και το αξιοσημείωτο για την περίπτωση, που συνιστά, μέγιστη συνταγματική εκτροπή, είναι ότι στη ψηφοφορία συμμετείχε και ο ασκών καθήκοντα Προέδρου της Δημοκρατίας Ιωάννης Αλευράς!
  Και κάτι για να διασκεδάσουμε και λίγο, προτού μελαγχολήσουμε απολύτως! Η ανάληψη των καθηκόντων του Κου Σαρτζετάκη στην προεδρία έγινε στις 29 Μαρτίου του 1985, δύο βδομάδες αργότερα ήταν το Πάσχα κι’εκείνος θα πήγαινε με το Προεδρικό ελικόπτερο (Ε/Π) επισκέψεις σε διάφορες μονάδες!
  Ήμουν κυβερνήτης του Ε/Π και πήγα έγκαιρα στο ελικοδρόμιο του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου. Είδα την Προεδρική κουστωδία να πλησιάζει τριάντα λεπτά νωρίτερα της προβλεπόμενης ώρας για απογείωση! Ήμουν έξω του Ε/Π στο σύνορο ελικοδρομίου και δρόμου, έτοιμος για την υποδοχή. Όμως είδα την κουστωδία να περνά μπροστά μου και να συνεχίζει! Αν και ξαφνιάστηκα, ομολογώ ότι την χάρηκα! Τι μοτοσυκλέτες γυαλισμένες, τι σημαίες, τι λιμουζίνες, τι συνοδευτικά! Κουστωδία 50-60 μέτρων, δεν είναι και μικρό πράγμα!
  Ακολουθώντας την περιμετρική οδό του νοσοκομείου μετά από δίλεπτο, είδα ξανά την κουστωδία στην ευθεία του ελικοδρομίου. Ετοιμάστηκα και πάλι για την υποδοχή, όμως έκπληκτος είδα ξανά να φεύγει!
  Στο τεράστιο νοσοκομείο είχε γίνει χαμός, δεν έμεινε μπαλκόνι και παράθυρο άδειο, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός! Η κουστωδία πλησιάζει για τρίτη φορά, όμως και πάλι φεύγει!
  Στην ευθεία της τέταρτης φοράς δεν άντεξα, προχώρησα στη μέση του δρόμου, αναγκαστικά σταμάτησαν! Ρώτησα τους επικεφαλείς «Μα τι κάνετε» μου απάντησαν ότι είχαν έρθει νωρίς και τους έδωσαν εντολή να κάνουν στροφές μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος! Ρε παιδιά δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε, τους είπα, διασύρετε τον Πρόεδρο, κοιτάξτε τα παράθυρα, σε λίγο θ’αρχίσουν να γελάνε, γιατί πρέπει να κάνετε 15 περιφορές!
 Ήρθε ο επικεφαλής του εξήγησα, φέρτε τον Πρόεδρο εδώ του είπα, θα ρυθμίσω εγώ το χρόνο στον αέρα! Είχαν περάσει ήδη έξη χρόνια που υπηρετούσα στο Σμήνος VIP της πολεμικής Αεροπορίας όντας προσωπικός πιλότος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και προκατόχου του Κου Σαρτζετάκη, είχα, λοιπόν μάθει να συντελώ στην περίσωση αξιοπρεπειών Υψηλών Προσώπων, έστω κι’αν ήξερα ότι στην επιλογή τους είχαν παραβιασθεί βασικοί κανόνες λογικής, δικαίου και συντάγματος! Και για να βγάλουμε και το επιμύθιο στο γιατί. Γιατί στην προεδρία θα’χαν αλλάξει μέχρι οι καθαρίστριες!
  Στο σημείο αυτό, αφού ζητήσω ταπεινά συγνώμη, οφείλω να υπογραμμίσω για μια ακόμα φορά, ότι δεν μπορώ ν’αντισταθώ στην πρόκληση να μη σχολιάσω τον Ηγεμόνα τον Σταυρωτή, τον οποίο θεωρώ ηθικό και φυσικό αυτουργό της σημερινής κατάντιας της χώρας μας, διότι αυτός ίδρυσε στον αντίποδα του Πλάτωνα, την Ακαδημία της Ρεμούλας, των λαμογιών και του ξεπεσμού των αξιών!
  Ναι είχαμε μείνει εκεί στο ότι και οι σημερινοί μας Ταγοί εξακολουθούν να θέλουν τον «Πρόεδρο Δημοκρατίας «Ύψιστο Θεσμό» τυπικά αρχηγό τους δηλαδή! Ιερές κουβέντες σε λάθος στόματα και πρόσωπα χάνουν την ιερότητά τους και την μεταλλάσουν αυτόματα σε ελεεινότητα!
  Μιλάω άσχημα το ξέρω! Μιλάω ανεπίτρεπτα το ξέρω! Μιλάω βαριά και για κάποιους ίσως υβριστικά! Όμως μιλάω και υποφέρω και δεν σας κρύβω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που γράφω και κλαίω! Όμως αλλιώς να μιλήσω και να γράψω μ’αυτά που βλέπω και ακούω ίσως ποτέ μου να μη μπορέσω!
  Αναλογισθείτε τούτα τα παράλογα, είτε ένα γουρούνι ή ένα γάιδαρο όριζαν για υποψήφιο Πρόεδρο, είτε ένα Θεάνθρωπο, ή τον ίδιο τον Θεό, το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις βωμολοχίες ενίων ανυπέρβλητων «Ταγών» θα ήταν ένα και το αυτό!
  Έλεος Θεέ μου έλεος, σε τούτο τον ανελέητο παραλογισμό των Νεοελλήνων κομματικών αρχηγών!
  Τ’ακούει αυτά ο πολιτισμένος κόσμος και βοά! Τ’ακούει αυτά και ο καλλιεργημένος κόσμος και πονά! Τ’ακούει αυτά και ο απηυδισμένος κόσμος και βρυχάται «Φτάνει πια, φτάνει πια τούτη η κατρακύλα!»
  Εγώ ο ταπεινός επαρχιώτης Σπύρος Κίκερης του Ελευθερίου και της Αθανασίας, εκ Πρεβέζης καταγόμενος και εκ Πεύκης ορμώμενος, ορκίζομαι στο λόγο όλων των τιμών μου και όλων των αξιών μου, πως επουδενί θ’αποδεχόμουνα να με υποδείξουν για τούτο το «Ύπατο Αξίωμα!» Γιατί συγνώμη, αλλά αυτό κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, δεν είναι αξίωμα αλλά ταπείνωμα!
  Και είναι ταπείνωμα από τη στιγμή, που εγώ και ένα γουρούνι θα είχαμε το ίδιο αντίκρισμα ή το ίδιο αντίτιμο κατά την αξιολόγηση και εκτίμηση των εκλεκτών εκπροσώπων των Νεοελλήνων!
  Αυτά τα τραγελαφικά και τούτα τα αίσχη μόνο σε Νεοελληνικά και μεταπολιτευτικά κοινοβούλια μπορεί να συμβαίνουν και εντεύθεν και εκείθεν ότι ο καθείς θέλει! Εκλογές, για παράδειγμα, οποτεδήποτε! Για να’χουμε μέσο όρο χρόνου διακυβέρνησης, από το 1821 μέχρι σήμερα, ενάμιση έτος ανά κυβέρνηση, για να’μαστε δηλαδή σε μόνιμη ακυβερνησία! Συνέλθετε Νεοέλληνες, συνέλθετε «Ηλίθιοι!»
  Γιατί λυσσάξατε Κε Τσίπρα και Κε Καμένε για εκλογές; Γιατί; Τί πρεμούρα είναι αυτή; Πόθεν η ρίζα της Μωρέ; Πόθεν; Από το ενδιαφέρον σας για την Ελλάδα και τους Έλληνες; Σωπάστε ρε, σωπάστε, ίσα που σας πιστέψαμε ρε, ίσα που σας πιστέψαμε! Το συναπάντημά σας εκεί σα γλάροι στο σκουπιδότοπο, εκεί όλοι οι καιροσκόποι και πρώην αρχιπασόκοι εκεί! Εκεί στο μέγα ποιμενοτροφείο! Δάσκαλοι και μαθητευόμενοι στο άρμεγμα της έρμης «ΑΓ- ΕΛΛΑΔΑΣ!» Ντροπή ρε ντροπή, αίσχος! Δε τη βλέπετε πως στέγνωσε κι’ότι ολότελα στράγγιξε; Αλήθεια δεν τη βλέπετε; Εσείς θέλετε ψυχίατρο και όχι οφθαλμίατρο!
  Και κάτι άλλο δεν ξέρετε ότι οι εκλογές στοιχίζουν κάτι παραπάνω από 100 εκ. ευρώ! Μας περισσεύουν ρε, μας περισσεύουν; Γιατί σε περίπτωση που γίνουν, όπως φαίνεται, μία μακρά περίοδος ακυβερνησίας είναι οφθαλμοφανέστατη, μ’επανάληψη εκλογών μέχρις εσχάτων! Να γιατί επείγει η αναθεώρηση του Συντάγματος και η κατοχύρωση της τετραετίας πάση θυσία! Δείτε τις ΗΠΑ στις οποίες τα πάντα είναι πιθανά εκτός από την επίσπευση των εκλογών!
  Το δεκανίκι σας Κε Τσίπρα θα σπάσει εις τα εξ’ων συνετέθη! Το μέλλον του Κου Καμένου το’γραψα εκεί στην πρώτη του εκλογή, σε άρθρο μου στην Τοπική φωνή της Πρέβεζας! Εκεί στους πανηγυρισμούς ακράτειας και η επαλήθευση, 33 Βουλευτές τον Μάιο του 2012, 20 τον Ιούνιο του ιδίου έτους, σήμερα δύο μέρες μετά τον παρ’ολίγον χρηματισμό Χαϊκάλη, έντεκα! Να κάνω και μία πρόβλεψη για το μέλλον, ΜΗΔΕΝ (ο), το μηδέν σ'εκλογικές αναμετρήσεις διευκρινίζεται ότι ισούται με 2.99%! Αυτός ο μηδενισμός θα κάνει το όνομα πράμα, ΚΑΜΕΝΟΣ δηλαδή «όνομα και πράμα !»
  Και Κε Καμένο θα σας τα πω και λίγο αεροπορικά, μια και θητεύσατε και σε σχολή πιλότων, άσχετα κι’αν δε χωράτε πλέον στο μέσον που εκπαιδευτήκατε! Είστε μονίμως σε Jet lag Κύριε Καμένο! Είστε μονίμως σε Vertigo, πλήρη απώλεια προσανατολισμού στο χώρο Κε Καμένο και κάνετε ανεξέλεγκτους ελιγμούς! Αλήθεια ποιο είναι το πολιτικό σας στίγμα; Δεν ήσασταν ελάχιστα πριν ο μαχητής δεξιός και κατά πολλούς ο ακροδεξιός; Τώρα τι είστε αριστερόστροφος δεξιός ή δεξιόστροφος αριστερός; Πείτε το λοιπόν, μην ντρέπεστε, πείτε το! Να βοηθήσω; «Μακάρι και να ξέρατε!» Τέτοιες παλινδρομήσεις δεν τις συγχωρά ούτε ο όχι και τόσο βαθυστόχαστος Ελληνικός Λαός!
  Στην ίδια σχολή ήμασταν, όμως είχατε την ατυχία να μην έχετε εμένα εκπαιδευτή, να σας μάθω πώς να μην πέφτετε σε ανώμαλες θέσεις και κυρίως πως βγαίνουμε από αυτές! Γιατί με τη γλώσσα της γλοιωδίας συνεκπαιδευτή δεν μαθαίνονται τούτα τα λεπτά κι’ευαίσθητα πράγματα Κε Καμένο! Έτσι ήταν μοιραίο να είστε τώρα σε περιδίνηση, και ελάχιστα πριν τη συντριβή σας!
  Και, για να κλείσουμε, Είστε βασικός φορέας της κατρακύλας κι’όταν αρχίσει η κουτρουβάλα στην πολιτική, δεν έχει σταματημό, για ρωτήστε τον Κο Καρατζαφέρη και τον Κο Κουβέλη που είναι πιο παλιοί!
  Τί αηδίες είναι αυτές περί χρηματισμών, τί διασυρμός Θεέ μου; Επιστράτευση «Γελωτοποιών» πολιτικών και πολιτικοποιημένων! Μόνο που η παντομίμα αυτή τη φορά είναι για κλάματα, όχι για γέλια!
Εν πάση περιπτώσει, ας περιμένουμε τη δικαιοσύνη, ν'αποφανθεί επί των αηδιών! Όμως εμένα έρχεται στο νου ένα από τα μεγάλα ουτοπικά μου όνειρα, που το'χω ξαναγράψει και δημόσια το έχω από έδρα πει!"Ήθελα να'μουνα Θεόθεν σε τούτη την έρμη χώρα ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!'' Μου φτάνουν οι φυσιογνωμικές και διαισθησιακές μου δυνατότητες για απονομή δικαιοσύνης! Ήμουν από τους πρώτους που φώναζα για καταδίκες πολύ πριν τις δίκες των τέως Υπουργών Εθνικής Αμύνης και όχι μόνο!
  Εν πάση περιπτώσει και τούτος ο Λαός που εμείς όλοι συνθέτουμε, παρά τα χάλια του και τα βαριά και πάγια ελαττώματά του, σχετικά με τούτη την Προεδρική εκλογή, απεδείχθη ανώτερος των εκλεκτών του «Ταγών»! Ναι όλες οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν να επιθυμεί εκλογή από την παρούσα σύνθεση του
κοινοβουλίου.
Ένιοι όμως των εκλεκτών τούτου του Λαού θέλουν μέσω της αποτυχίας εκλογής Προέδρου, να μας πάνε εκόντες άκοντες σε εκλογές! Εκλογές εδώ και τώρα με το αιτιολογικό να φτιάξουν την Ελλάδα και να λύσουν δίκην Κόπερφιλντ, όλα μας τα προβλήματα, με όπλο τον ''ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!''


  Τσαμπουκά σε ποιους; Σ’εκείνους που σ’έχουν διασωληνώσει και σου παρέχουν το οξυγόνο για να ζεις, μετά τις αλόγιστες, μακροχρόνιες καταχρήσεις και την ανεπίτρεπτη διαχείριση των πάντων! Όλα τούτα θα τα αναλάβει ο νέος Κόπερφιλντ, ουδεμία σχέση θα’χουν με το παρελθόν και άλλη μια «αλλαγή» θα βιώσει τούτος ο δύσμοιρος τόπος!
  Όμως ήθελα να’ξερα τι θα συμβεί αν μας αποσωληνώσουν κι’αν μας κλείσουν ξαφνικά, γιατί αυτοί πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνουν από τσαμπουκά, την στρόφιγγα παροχής οξυγόνου!
  Κύριε Μεγάλε Αρχηγέ και εκκολαπτόμενε Πρωθυπουργέ είκοσι δις (20.000.000.000) είναι να μας δώσουν «οι τρισκατάρατοι» το 2015! Τι λέτε θα καθαρίσετε να τα χάσουμε;
  Γιατί πάνω απ’όλα και πρώτα απ’όλα θα ήθελα πολύ να ξέρω τι θα κάνουν οι κύριοι συνάδελφοι (συνταξιούχοι), όταν εσείς « ο εκλεκτός τους» τους αναγγείλετε, ότι τον τρίτο μήνα κατά τας γραφάς έμελλε να μη μπορούμε ν’ανταποκριθούμε… λυπόμαστε γι’αυτό αλλά…..!
  Αλήθεια ξέρετε πόσοι είμαστε εμείς οι συνταξιούχοι; Είμαστε ζωή να’χουμε, με στοιχεία 2014 δύο εκατ. εφτακόσιες εφτά χιλιάδες, εφτακόσια είκοσι εφτα (2.707.727! εκ.)
  Ξέρετε ποία είναι η μηνιαία δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων; Είναι  δύο δισεκατομμύρια, τριακόσιατρία εκ. τετρακόσιες εξήντα έξη χιλιάδες, διακόσια ενενήνταοχτώ ευρώ και ενενήντα οχτώ λεπτά (2.303.466.298.98 δις)
  Να σας το πω το έργο, παρακάτω; Όχι γιατί δεν θα’χει καμία αξία η πρώτη προβολή! Απλά θα υπενθυμίσω για μια ακόμα φορά ότι μεταξύ της Κυριακής των Βαΐων και της Σταύρωσης, δεν πέρασε παρά μόνο μία βδομάδα και ούτε!


Κι’ακόμα αυτοί που ζητωκραύγαζαν κρατώντας δάφνες, μ’αυτούς που λοιδορούσαν
και πετροβολούσαν, γκαρίζοντας «Βαραββάν, Βαραββάν», ήταν αλίμονο οι ίδιοι! Και αναλογιστείτε ότι είχαν άδικο, σκεφτείτε λοιπόν να είχαν και δίκιο!
  Α και κάτι ακόμα, αυτό το 25, 28% μην κάνετε το μοιραίο λάθος να τους θεωρήσετε οπαδούς σας, γιατί δεν είναι και επιβάλλεται εδώ να σας το αναλύσω! Ένα σημαντικό ποσοστό είναι καιροσκόποι, που σας πλεύρισαν για πλιάτσικο και ρεμούλα, αυτό το ποσοστό αποτελεί και τον πυρήνα του κόμματός σας! Όμως το μεγάλο ποσοστό που αποτελεί και την 15η συνιστώσα, είναι οι έντονα χολωμένοι και παραπονούμενοι! Αυτοί δεν είναι ούτε καθολικοί, ούτε ορθόδοξοι, αυτοί είναι διαμαρτυρόμενοι! Αυτοί είναι που θέλουν προσοχή γιατί ήδη είναι επικίνδυνοι, σκεφτείτε πόσο επικίνδυνοι θα γίνουν αν διπλασιασθεί ή πολλαπλασιασθεί η δυσαρέσκειά τους και νιώσουν ότι εξαπατήθηκαν!
  Αυτά τα λέω γιατί ήγγικεν η ώρα, η ώρα που τα λόγια έργα πρέπει να γίνουν! Και εκεί υπάρχει μια διαφορά, μια διαφορά σημαντική, μια διαφορά «αποκάλυψης» αποκάλυψης του Ιωάννη, για κάποιους πολυλογάδες που τα πάντα υπόσχονται, ποντάροντας στον πόνο, τον πόνο τον αβάσταχτο!
  Τότε είναι που και’συ ύψιστε πάροχε του λόγου, τα λόγια του στοχαστή θα θυμηθείς, που επανειλημμένα σε παρότρυνε με τη φράση «Τα λόγια σου μέτρα αρχηγέ μου αφελή, γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακεί!»
  Τότε, ακριβώς τότε είναι η ώρα που συνειδητοποιείς ότι ο στοχαστής δεν σε κακίζει, τότε και η ώρα που η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει! Μια μέτρηση που μέχρι την έκρηξη ελάχιστα κρατά!
  Εκτός και εάν, εκτός και εάν τις καταβολές σας θυμηθείτε και στα σύνδρομά σας αποταθείτε και εν τέλει εκδικητικά ξεσπάσετε σ’έναν «Αχάριστο Λαό!» Έναν Λαό που αν μη τι άλλο καλά ξέρει, αλλά αρκετές φορές ξεχνά, ότι οι δεξιές χούντες ήταν παρωνυχίδες μπροστά στις αριστερές! Όπως επίσης ξέρει ότι καμία χούντα στον κόσμο μας ούτε και αυτή της Βόρειας Κορέας δε μπορεί να υπάρξει στο διηνεκές, με τελευταίο δίδαγμα, μόλις προχτές, την ΚΟΥΒΑ! Ας υπογραμμισθεί δε ότι πτώσεις χουντικών συστημάτων συνεπάγονται συνηθέστατα τρομερές στιγμές και σκηνές των Ηγετών τους!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ
  Όμως, όχι όχι λάθος κάνω, λάθος μεγάλο γιατί τι σχέση έχετε σεις με ακραιφνή Κομουνισμό! Εσείς πρέπει να είστε κάτι μεταξύ Κο «μουνι» στών και Σοσια «ληστών» είστε δηλαδή το κάτι άλλο!
  Όμως για να συνοψίσουμε παιδιά της Ελλάδος παιδιά, εκλεγμένα των Ελλήνων τέκνα, έλεος, έλεος, έλεος σταματείστε την κατρακύλα, σταματείστε, τον οχετό, τη μπόχα, το βόρβορο, φτάνει πια, την κατεξευτελίσατε την Ελαδίτσα, την κονιορτοποιήσατε, φτάνει πια συνέλθετε!  Συνέλθετε Κε Τσίπρα, Κε Καμένο, Κε Χαϊκάλη, Κα Ξουλίδου, Κε Βουδούρη, Κε Παραστατίδη, Κα Γιαταγάνα. Κε Μελά του 20% και 80%         Κε Κουβέλη με τις ανεβασμένες μετοχές και τις κατεβασιές δίκην «Μέσι!» Το δικό σας το σπίτι το γκρεμίσατε Κε Κουβέλη, γιατί σας πόνεσε το γκρέμισμα του κηφηνοτροφείου της ΕΡΤ!
  Τώρα ζητείται στέγη Κε Κουβέλη και οι πάντες ξέρουν ότι θέλετε να πάτε εκεί απ’όπου φύγατε! Ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος γυρνά! Όμως εκεί έχουν μαζευτεί τόσοι, που ήδη μοιάζετε με γλάρους σε σκουπιδότοπο και με λαθρομετανάστες σε σκυλοπνίχτη καταμεσής του Αιγαίου! Πάντως δεν θα ήταν και άσχημο να το ξανασκεφτείτε για την Προεδρία, το κύρος το έχετε, όσο για τον προσήκοντα σεβασμό, μην ανησυχείτε, γιατί είναι δεδομένος!
  Και δε μας φτάνανε όλα τούτα, ήρθε κι’ο Γιωργάκης για μια νέα αρχή, χωρίς να μας πει «μία με τ’ αφτί!» Εδώ ταιριάζουν αναπόφευκτα τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή « Είμαστε ένα απέραντο τρελοκομείο», που αν ζούσε σήμερα ίσως να το μετέτρεπε στο «Είμαστε ένα απέραντο σχιζοφρενείο!»
  Όσο για σας αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ, δουλεύετε δε λέω, όμως μη μας δουλεύετε, πείτε μας την αλήθεια δώστε μας το χάπι και θυμηθείτε είναι προτιμότερο το πικρό παρά το χρυσό!
Είστε προτιμότερος του Κου Τσίπρα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για Πρωθυπουργός, όμως ειλικρινά δεν αισχύνεστε όταν και τους δυο παγίως σας ξεπερνά «Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!»
Και κάτι ακόμα για τους δυο σας και χωνέψτε το καλά, οι διασωληνωτές μας, όσο έχουμε ανάγκη της διασωλήνωσης δεν πρόκειται να σας αφήσουν να μας διαχειριστείτε "Ελληνικά", όπως διδαχθήκατε δηλαδή από τους προκατόχους σας, επανερχόμενοι στις γνωστές καταλυτικές σας συνήθειες διακυβέρνησης! Δεν θα σας αφήσουν δηλαδή, όχι μόνο να γαϊδουροποιηθείτε, αλλά ούτε καν να μουλαροποιηθείτε και να τσοπανοποιηθείτε! Εκτός εάν θέλετε μόνοι μας να πορευτούμε, κατ'απόλυτη έννοια! Όμως τούτη η φράση η τελευταία εκτιμώ ότι και παγώνει και ανατριχιάζει!
  Κύριοι συνέλθετε, σταματήστε την κατρακύλα ή αν θέλετε καλύτερα τη «ΞΕΦΤΙΛΑ!» Συνέλθετε Κύριοι γιατί κινδυνεύετε και βρείτε τα πριν εκπλαγείτε, με καταστάσεις που ούτε στο χειρότερο όνειρό σας έχετε δει!


  • Σε όσους μπαίνουν στον κόπο να με διαβάζουν, εύχομαι ολόψυχα
καλές Γιορτές, Υγεία και Ευτυχία.
                                                                 Με Τιμη       

                                                           Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας