Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΙΔΑΧΗ!

 

ΕΒΡΑΙΟΙ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ

ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΙΔΑΧΗ!


    Είτε τους δέχεσαι είτε Όχι, οφείλεις να τους παραδεχθείς! Δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει στο πολυδιάστατο μεγαλείο τους, όχι μόνο να υποκλιθείς αλλά και να παραδειγματισθείς στην πολυδιάστατη διδαχή, με απόλυτη στην ανωτερότητά τους παραδοχή!

    Το ημερολόγιό τους γράφει ότι βρίσκονται στο έτος 5.785 και άρχισε να μετρά από το 3.761 π.Χ! Το δικό μας  και των λοιπών πολλών προοδευτικών λέει ότι είμαστε στο 2024! Των δε φανατικών σε όλα Μουσουλμάνων λέει ότι βρίσκονται μόλις στο  1402 μ.Χ μια και άρχισε ο χρόνος γι’αυτούς να μετρά από το 622 μ.Χ με τη μετακίνηση του Μωάμεθ στη Μεδίνα!

    Αλήθεια λέτε τα Ημερολόγια να λένε την Αλήθεια και όντως οι Εβραίοι να είναι τόσο μπροστά; Τα πράγματα μάλλον κλίνουν στο ότι πιθανότητα συμφωνούν διαρονικά!

    Κακά τα ψέματα διδάσκουν οι Εβραίοι, διδάσκουν πειστικά πώς να επιβιώνεις, πως να πρωτοπορείς και πώς να κυριαρχείς, χωρίς τίποτα να φοβηθείς!

    Προσωπικά έχω χρόνια που κάνω εκκλήσεις για το ότι η Ελλάδα πρέπει και οφείλει να γίνει Ισραήλ και οι Έλληνες σαν τους Εβραίους Προοδευτικοί! Ας του δούμε για λίγο διαχρονικά για να πεισθούμε για τα λεγόμενα αποτελεσματικά!

    Εκδιώχθηκαν μετά από βίαιους διωγμούς από τους Ρωμαίους, μη μένοντας ούτε για σπόρο στην Πάτρια Γη! Εξολοθρεύτηκαν και παιδεύτηκαν όσο κανείς κατά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τραβώντας τα πάνδεινα σε εκατοντάδες και μυριάδες φορές πάν από τα βάσανα του Χριστού κι’όμως σε πείσμα όλων των πιθανοτήτων, όχι μόνο επιβίωσαν, αλλά και άρχισαν διαρκώς και αδιαλείπτως να διδάσκουν, θέλοντας να περάσουν στους πάντες ένα μήνυμα: «Μη μας πειράξουν!»

   Θεωρώ τυχερούς όσους έχουν καλή σχέση μαζί τους και άτυχους ή ζηλωτές όσοι από διάφορους λόγους, κυρίως ζήλιας και φθόνου τους αντιμάχονται!

    Για τους πρωτόγνωρους άθλους τους, τα δεδομένα τους και τα επιτεύγματα δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσουμε γιατί είναι γνωστά, απλά καλό είναι να υπενθυμίσουμε επιγραμματικά μερικά σαν απολύτως διδακτικά!

   Το Ισραήλ επανεγκαταστάθηκε στις  ρίζες του το έτος 1948 μετά από απόφαση το ΟΗΕ στη Χώρα που είχε μετονομασθεί σε Παλαιστίνη, μετά την εκδίωξή τους από τους Ρωμαίους!


   Έχει σήμερα έκταση 20.770 τ. χιλιόμετρα, ίση με την Πελοπόννησο και πληθυσμό 9.921.100 κατοίκους  σε παγκόσμιο δε επίπεδο 15.700.000 ,εκατομμύρια κατοίκους!

   Αξιοσημείωτη η περίπτωση του πολέμου των έξι (6) ημερών  που κατανίκησαν Αίγυπτο, Ιορδανία, Συρία, Ιράκ, Κουβέιτ, Λίβανο, Σαουδική Αραβία και Αλγερία!

   Αξιοσημείωτη επίσης η Ιστορική Επιχείρηση Έντεπε των 3.000 μιλίων με 100  κουμάντος προς απελευθέρωση των 106 ομοεθνών τους ομήρων, που κρατούνταν μετά από αεροπειρατεία Παλαιστινίων στην Ουγκάντα!

   Και να’ρθουμε στα τωρινά της αναίτιας επίθεσης της Χαμάς σ’ένα Αθώο πάρτι, που πλήρωσε ήδη ακριβά! Κι’ακόμα στα δεινά που ο Λίβανος καρτερά! Ήδη τ’αεροπλάνα του Ισραήλ σπάνε το φράγμα του Ήχου πάνω από τις πόλεις του σε ύψη μηδαμινά κι’εμείς οι πιλότοι ξέρουμε αυτό τι θα πει και μάλιστα μετά τις αυτόματες εκρήξεις των τηλεειδοποιητών της Χεζμπολάχ!


    Ο Ιρανός Πάτρωνας όλων αυτών αρκείται στην ανιαρή επανάληψη της λέξης εκδίκησης που επεχείρησε μία φορά για να σπάσει τα μούτρα του, στις εβραϊκές πρωτόγνωρες επινοήσεις των IRON DONE και  IRON BEAM, τα δίχτυα προστασίας και πόσα άλλα άγνωστα μέσα που σιγά σιγά γνωρίζουμε! Δηλαδή τι άλλο να κάνει αφού ξέρει ότι πέντε (5) πρωτεργάτες στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν έχουν ανεξήγητα εξαϋλωθεί και ο Ηγέτης της Χαμάς Κανίγια μέσα στην Τεχεράνη οικτρά δολοφονήθηκε!

   Κατόπιν των ανωτέρω το συμπέρασμα αγόγγυστα προκύπτει, τους Εβραίους τους πας δεν τους πας, πρέπει με αποδοχή, παραδοχή και σεβασμό γι’αυτούς αν μη τι άλλο να μιλάς ή αλλάζοντας κουβέντα να σιωπάς!


   Γιατί ο ρόλος του Δαυίδ και Γολιάθ, εξακολουθεί αμείωτα απ’ ότι φαίνεται ανελλιπώς να παίζεται!

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας