Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΡΩΣΙΑΣ! "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!"

 

*ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/2024 Η  ΚΟΡΥΦΩΣΗ

ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!»


   *Όχι δεν πρόκειται να γράψω πολλά, τα δεδομένα εκεί είναι σταθερά και τα Θεμέλια ακόμα πιο γερά, γιατί είναι επετειακά, αρχής γενομένης το «Σιχτίριο Έτος  1917!»

    *Στην ουσία ο Εορτασμός είναι τριήμερος καθότι στις 15/3/2024 ημέρα Παρασκευή - Ημέρα Σταύρωσης του Χριστού, Θεέ μου Συμπτώσεις - άρχισε η "ψηφοφοβία στη Θηριωδία" και περατούται την Κυριακή 17/3/2024, με την «αγωνία στο κατακόρυφο», μέχρι το «ξέσπασμα» των πανηγυρισμών, για τα Επινίκια του  «Δημοκρατικότερου Ηγέτη» απάντων των «Δημοκρατικών της Ιστορίας  Ηγετών», καθώς Απασών των Ρωσιών!

    *Πάντως για τους αγωνιούντες τα «Γκάλοπ» είναι ενθαρρυντικά, κάπου στο «82%», έναντι του 76,69% του 2018(!!!)

   *Έτσι κάπως ο Ρωσικός Λαός  εκλήθη   «Εκόν Άκων» για μια ακόμα φορά να επιλέξει το «Δράκων Άρχων» για μια εξαετή ακόμα «Δημοκρατική θητεία», κλείνοντας αισίως ελέω Λαού και Θεού μία τριακονταετία Εξουσίας, εορτάζοντας πανηγυρικά για μια ακόμα φορά το Θάνατο της Δημοκρατίας, με μαύρο, κατ’άλλους, κόκκινο Κοινοβουλευτικό Μανδύα!


   *Απομένοντας ο Ελεεινός και τρις Άθλιος να καμαρώνει τον μόνο του «Αντίπαλο στον καθρέφτη», το μέγιστο δηλαδή Γήινο Ψεύτη και μετά τον εκλογικό και ελεεινό του θρίαμβο!

    *Και για να κλείσουμε, την περασμένη Εβδομάδα κάτι είπαμε σχετικά έτσι  σαν προοίμιο, τώρα ας πούμε κάτι σαν «Επικήδειο» εντοπίζοντας και τον ελλοχεύοντα για τη Χώρα μας Κίνδυνο!


   *Συμμετέχοντες στη Μεγάλη Ρωσική Γιορτή, νοερά έστω και φυσικά καθυστερημένα διανοητικά οι:  Δημήτριεφ Κουτσουμπασταλίνοβιτς, Κυριακόφσκι βελοπουλόφσκι, Αντ.αρ.σύ.α και Σία !

   *Ναι συμμετοχή σ’αυτόν το Δημοκρατικό ευτελισμό, μεταφράζοντας  αυτόν σαν Προοδευτισμό και το "Ηγετικό της Ρωσίας πρόσωπο", ενδεδειγμένο για την Πατρίδα μας – τους -  «Πρότυπο!»

   *Χωρίς να διαθέτουν - για τους δικούς του σκοπούς ο καθείς -  τη στοιχειώδη διανοητική κρίση και αντίληψη,  για το ότι όλο αυτό που συμβαίνει στη Ρωσία πάνω από έναν Αιώνα τώρα, συμβολίζει πειστικά για όποιον καλοπροαίρετο κριτή, την Ισόβια τιμωρία εις θάνατον της Δημοκρατίας, τουτέστι την Θυσία αυτής!


   *Την επετειακή - Πανηγυρική θυσία δηλαδή της Μεγίστης Κόρης της Ελλάδος μας καθώς ανεξάντλητη πηγή της Υπερηφάνειας μας, σύμφωνα με τη γενική παγκόσμια παραδοχή, που η Ακρόπολις σαν Αέναος Φάρος, Αιωνίως σηματοδοτεί!


  *Όσο για το σημερινό επιμύθιο μα ασφαλώς Βάσει των τελευταίως ιδωμένων και τεκταινόμενων  των αποθρασυνόμενων, υπογραμμίζεται με ιδιαιτερότητα ότι : «Απαιτεί τόλμη και σθένος η Δημοκρατία, για να μην καταστεί Οχλοκρατία, Λαοκρατία, Ολιγαρχία, Αναρχία και Λιντσαροκρατία!»

   *Κι’αυτό  εφόσον θέλουμε ν’αποδείξουμε εμείς οι γεννήτορες της Δημοκρατίας – προσωπικά το βρίσκω σαν εκ των ων ουκ άνευ χρεών μας –  τη Μεγάλη Αλήθεια: «Ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν Αδιέξοδα!»

  *Όλα δε αυτά γιατί οι καιροί ου μενετοί και κάθε άλλο παρά καλοί είναι οι Οιωνοί! Εκτός αν οι εν Ελλάδι φύλακες της Δημοκρατίας κοιμούνται «Ύπνον Δικαίου» και δεν αντιλαμβάνονται ότι οι Αποστάτες Άγγελοι και ενταγμένοι στις Στρατιές του Διαβόλου, ήδη συνιστούν «Τάγματα Εφόδου!»

                                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας