Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΓΩΝ!

 

*Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε ΥΕΘΑ!

*Προσοχή στις Κρίσεις Ηγεσίας των Ενόπλων μας Δυνάμεων! Ιδιαίτερη Προσοχή!


*Προσωπικά σαν απόστρατος ανώτατος Αξιωματικός απλά προειδοποιώ,  μια και είχα την Τιμή να διδάξω πέραν των άλλων το Μάθημα Ηγεσίας στους εκκολαπτόμενους Γητευτές του Ουρανού, ελάχιστα πριν την απελευθέρωσή τους για το αχανές αυτού!

*Η Ηγετική Ιδιοσυστασία Ηγετών πρώτης βαθμίδας απηχεί κατευθείαν όσο τίποτα άλλο στο ηθικό της ολότητας των Ανδρών, όλου του φάσματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ο ρόλος δε του Ηθικού εκτιμώ ότι θα’ταν ντροπή να αναλυθεί, γι’αυτό περαιτέρω προχωρώ στο Εθνικό μου σκεπτικό!

*Τούτο δε πράττω καθόσον έχουν αρχίσει οι σχετικοί ψίθυροι, που καλλιεργούν οι λεγόμενοι «επιτήδειοι»! Κύριε Πρωθυπουργέ και Κύριε ΥΕΘΑ, ας αφήσουμε την αξιότιμη Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον διακοσμητικό της ρόλο και θώκο και ας ασχοληθούμε επί της Ουσίας με το θέμα!


*Παράκληση Εθνική, δείτε το θέμα καθαρά από σκοπιά Ηθική, σταθμίζοντας την κοινή γνώμη στις δυο βασικές παραμέτρους της Παραδοχής και Αποδοχής και θα μου επιτρέψετε να πω ότι δεν είστε τόσο αφελείς για να με εξαναγκάσετε να γίνω πιο σαφής! Κάτι που θα κάνω εφόσον χρειαστεί!

*Εγωκεντρικούς, εγωπαθείς και Αρχομανείς ιδιοτελώς Ηγέτες, που μεταπίπτουν οσάκις χρειαστεί από το στάδιο της χαμέρπειας λόγω εξελίξιμης ένδειας, στο στάδιο της αρρωστημένης Μεγαλοπρέπειας, κάθε άλλο παρά σήμερα χρειαζόμαστε, γι’αυτό και θερμά σας παρακαλώ, στο ιδιαιτέρως υπερευαίσθητο αυτό θέμα να επεμβαίνουμε ας μην εξαναγκαζόμαστε!


*Ελπίζοντας υπόψη, για το καλό της Πατρίδας, να ληφθώ σας επισημαίνω ότι: «Ευτυχώς ή Δυστυχώς εισακούομαι από αρκετούς κι’ακόμα και πάλι Δυστυχώς ή Ευτυχώς από Εκλεκτούς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας