Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ! ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ!

 ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ!


*Δείτε πως το 90% πανίσχυρου συνδικάτου στις ΗΠΑ απώλεσε   οριστικά την εργασία του σε ποσοστά της τάξεως του 90%!


   Ανυπέρβλητα Διδάγματα «Αμφιλεγόμενου» κατά την κοινή γνώμη
Ηγέτη, ανυπέρβλητου κατά την προσωπική μου! Το όνομα αυτού Ρήγκαν ή Ρέιγκαν, Ρόναλντ Ουίλσον Ρήγκαν 40ος Πρόεδρος ΗΠΑ 1980 -1989!

   Κάτι είχαν ψυλλιαστεί οι Αμερικανοί, για έναν μετριότατο ηθοποιό, κυβερνήτη της Καλιφόρνιας και τον επέλεξαν την μεν πρώτη φορά με το συντριπτικό 489 εκλεκτόρων έναντι 49 του αντιπάλου του, τη δε δεύτερη με το ανεπανάληπτο 525 έναντι 13!!! 

   Γιατί τα λέω; Το Timing μ’εξαναγκάζει φίλοι μου – φίλες μου και υποκύπτω, στην πρόκληση διδαχής!


   Όταν παρέλαβε οι ΗΠΑ κλυδωνίζονταν από τις απεργίες των συνδικάτων, έτσι και στις 3/8/1981 η PATCO Συνδικαλιστική Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας ΗΠΑ προκήρυξε απεργία με αιτήματα: 4 μέρες εργασίας ανά εβδομάδα και ώρες 32, έναντι των 5 και 40, επιπλέον αύξηση μισθών κατά 10.000 $ ετησίως και συνταξιοδότηση στα 20 χρόνια!

   Ο Ρήγκαν έναντι του εκβιασμού αντέτεινε: Εντός 48 ωρών όσοι των ελεγκτών επιθυμούν να παραμείνουν στην Υπηρεσία να το δηλώσουν, διαφορετικά θ’απολυθούν!

   Από τους 13.000 ελεγκτές δήλωσαν παραμονή 1.300 ήτοι ποσοστό 10%! Επιστράτευσε όλα τα διευθυντικά στελέχη και διέταξε τις σχετικές στρατιωτικές Υπηρεσίες να ενισχύσουν την προσπάθεια με αριθμό περίπου 1500 ελεγκτών, ενώ την ίδια ώρα διέταξε την FAA – Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας να περιορίσει τις πτήσεις στο 50%, την ίδια ώρα αύξησε τον αριθμό εισακτέων στις σχετικές σχολές στα 5.000 άτομα ανά έτος, έναντι 1500 περίπου!

   Αποτέλεσμα: 11.000 άτομα από το σύνολο των 13.000 ελεγκτών βρέθηκαν άνεργοι, χωρίς ποτέ να επανέλθουν στην Υπηρεσία τους! Το παράδοξο η Δημοτικότητα του Ρήγκαν εκτοξεύθηκε στο Θεό και οι Απεργίες στις ΗΠΑ εκμηδενίστηκαν, από χίλιες και, ανά έτος έπεσαν στις τριάντα και κάτω, με ρεκόρ τις είκοσι δύο!


  Δεν αναφέρομαι στα γιγάντια επιτεύγματα του Ανδρός στο θέμα του Ψυχρού Πολέμου, που μέσω του πολέμου των Άστρων, έκανε τον υποτιθέμενο Σιδηρούν και Άτρωτο Πύργο της Σοβιετικής Ένωσης να καταρρεύσει σαν Χάρτινος, τη Ρωσία να πάρει για πρώτη φορά Ανάσες Ελευθερίας και πολλές Χώρες ν’αποτινάξουν τις αλυσίδες της ανελευθερίας!

   Όλα δε αυτά γιατί ο Ηγέτης αυτός ίσως ενστερνίστηκε κάτι πολύ απλό, ότι ΚΡΑΤΟΣ πέραν των άλλων σημαίνει τόσο στην Αρχαιοελληνική, όσο και στην Ινδοευρωπαϊκή (Kert) του ερμηνεία ΙΣΧΥΣ και ΔΥΝΑΜΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας