Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΆ!

 *Του Κορωνοϊού τα πεπραγμένα στην Τουρκία, βαριά!

   Πρωτομηνιά! Ας Αρχίσουμε τα «Ευχαριστήρια» απ’τη Βρωμιά (Τουρκιά!)

   Είναι κακό να χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου, έστω και αν πρόκειται περί Λαού Βαρβάρου! Θα μου πείτε ο Λαός φταίει; Όχι


φυσικά, γιατί μοιάζει σαν ευθύνες να ζητάς από τα πρόβατα κι’όχι απ’το Βοσκό και στην προκειμένη περίπτωση αναλογικά απ’τον Ταγό!

   Βρωμιάρη θα τους πάρεις όλους στο λαιμό σου Αισχρέ, μιασματικέ, αμαρτωλέ, καταραμένε, που αποκούμπι βρήκες στο Κατάρ!

   Πόσες φορές τον Κωστίδη δεν επέπληξα για τη «Νεκρική Σιγή» σχετικά με του Κορωνοϊού, στην Τουρκία ορμή! Όμως το πλήρωμα


του χρόνου ήρθε σαν ο κόμπος το χτένι έσπασε και η τραγική είδηση σαν τσουνάμι ξέσπασε, καθόσον δε μπορούσες άλλο να κρυφτεί!

   Θα μου πείτε η ανακοινώσιμες τιμές είναι σήμερα αληθινές; Σιγά τα ωά, όπου η φοβέρα σαν απέραντη σκιά, τους νεκρούς μετρά, ασφαλώς και λαθεύει σοβαρά! Από σήμερα (1/12/2020)              Απαγόρευση κυκλοφορίας από 21:00 έως 05:00 και μηδενική το Σαββατοκύριακο – Στερνή μου γνώση, ήρθες αργά – με τη βρωμιά 31.219 κρούσματα να «ανακοινώνει» πως σε μία μέρα μετρά και 188 Θανάτους – σιγά τα ωά!

   Τάφοι στυγνοί, ομαδικοί, σε πρόχειρη κατασκευή! Χαμός, χαμός


και στην εκδίκηση για όσα χρωστάει ο Ταγός, να ο Κορωνοϊός σαν σκληρός τιμωρός, του Δικαίου Θεός! Στη βρωμιά ο Κορωνοϊός ανθεί πιο καλά, καθώς στων Ταγών τα στενά μυαλά! Και’συ μέθυσε τα’χεις και τα δυο εν αφθονία, εκεί στην Τουρκιά!

   Γνώρισα την Τουρκιά το 1973, όταν με σχηματισμό τετράδας (Κυριακόπολος- Χαϊντούτης – Ζελιος – Κίκερης) πήγα εκεί στο Μπαλικεσίρ, απ’όπου και πετάξαμε σε πτήση CPM διαρκείας δυόμιση ωρών, όπου και είδαμε τα μαύρα χάλια της απαίσιας αυτής χώρας των 850.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων!

   Με ελαφρό Α/Φ μας μετέφεραν στην Κωνσταντινούπολη, όπως είχαμε ζητήσει, για να διαπιστώσουμε από κοντά, ότι είχαν στο αίμα τους τη Βρωμιά (Τα σάντουιτς μας τα τύλιξαν σε χαρτιά Αεροπορικών Εκδόσεων “FLIP”).

   Υπάρχει μία ακόμα σημαντική πτήση στην Εθνική μου μνήμη, μη ανακοινώσιμη για ευνόητους λόγους! Μια Ηρωική Πτήση που έγινε


με πρωτοβουλία ενός ιδιόρρυθμου Υπερπατριώτη του Μιχάλη Μανιαδάκη, που πλέον αναπαύεται σε τόπους χλοερούς!

   Δεν θα επεκτείνω τη γραφή, θα σταθώ στη δική μου οργή και εκτιμώ τη Θεϊκή, για όσα απαράδεκτα στο φριχτό της Τουρκίας τωρινό Ταγό, μπορεί κανείς να δει!

   Βρωμιάρη να το θυμάσαι, σαν η μνήμη σου και η συνείδησή σου αποκατασταθεί στην άλλη σου ζωή, ώστε η τιμωρία σου από τη Θεία Δίκη, πλήρως καταγραφεί!

   Μακαρίζεις την Τύχη σου, το ξέρω! Όμως κάποιος Έλληνας Σοφός – προϊόν εν αφθονία στη Χώρα μας – είπε το περιβόητο στον Κροίσο: «Μηδένα προ του τέλους Μακάριζε!» Για ν’αναφωνήσει εκείνος πριν από την αυτοπυρπόλησή του «Σόλων! Σόλων! Σόλων!»

   Τ’ακουσες Βρωμύλε, τ’άκουσες σκύλε, τ’άκουσες; Τώρα πια είναι


αργά ν’αλλάξεις! Και να θυμάσαι τη Μοίρα που μακάριζες σαν την ανθρωπότητα με το είδος σου μαγάριζες, την ίδια Μοίρα θα θυμηθείς, ότι να μακαρίσεις Βιάστηκες!

   Και ο πιο φανατικός σου Λάτρης, να το θυμάσαι, το θάνατό σου θα


χαρεί, σαν βίαια ο Χάρος να σε πάρει θα’ρθει, σε μια ανεξαίρετη ακολουθία, ομοίων σου, που η Ιστορία μέσα στους Αιώνες αμείωτα καταγράφει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας